Foto: Eiche_Regent_beige

Visgraatvloeren voor het eerst ook als vinyl

Vinyl-nieuwigheden 2024

09 Juli 2024

Nieuwe decors, synchrone structuren en vloeren voor de projectmarkt zijn de grootste vernieuwingen binnen het vinylassortiment van Parador. Aan het begin van het jaar stelt de vloerspecialist uit Coesfeld zijn nieuwe producten van 2024 voor: 54 decors, een nieuwe productlijn in de moderne visgraatstijl net als technisch upgrades van de bestaande productlijn horen bij de innovaties binnen het vinylassortiment van Parador.

Er hangt een vleugje Londen om de nieuwe decors binnen het vinylassortiment van Parador. De bekendste straten van deze wereldstad hoort u terug in de namen van de nieuwe vloeren. Parador luidt de verandering van het assortiment met een nieuwe interpretatie van de meest verkochte producten in. Populaire decors als 'Memory' en 'Royal' verschijnen in deze meesterlijke remake. Grotere cilinderafmetingen in de productie van decorpapieren doen de rest en zorgen voor een grotere variatie in looks van de verschillende planken. Een decor-hoogstandje is 'Eiken Oxford': een bijzonder rustig Select-decor, zeer modern, zeer eigentijds. Het decor is beschikbaar in alle kleuren: van wit en natuurlijke warme tinten tot aan honingkleurigen en donkere vloeren, waardoor elke ruimte een blikvanger wordt.

De ontwerpklassieker visgraat wordt opgenomen in de productlijn 'Trendtime 3'. De vloer in objectkwaliteit kan eenvoudig worden gelegd dankzij de nieuwe Unizip-klikverbinding, aangezien er maar één plank is die voor dit fraaie patroon hoeft worden gelegd. Met gebruiksklasse 33 kunnen zowel de SPC-versie als het vinyl het verlijmen van zakelijke ruimtes aan.

De authenticiteit van de vloeren is met name in het SPC-assortiment getoond: alle nieuwe houtdecors hebben een synchroonporie voor een bijzonder realistische feel. Ook de breedstroken van het visgraatdesign hebben een synchrone oppervlakte en versterken de natuurlijke look van de vloer.

Voor de lancering van 2024 heeft het Classic 2025-assortiment zoals zelfklevend vinyl sterk uitgebouwd en talrijke decors toegevoegd, die zeer kunstig en natuurlijk zijn. Ook op technisch gebied kan het zelfklevend vinyl overtuigen: alle vloeren in landhuisvloerstijl zetten ook het decor voort binnen de omringende 4-zijdige minivellingkant. De briljante replica van echt hout en gebruiksklasse 33 maken het assortiment dan ook een perfecte match voor de contractsector.

Reacties