Profielfoto van Moswens | Moswanden en Akoestische mospanelen

Moswens | Moswanden en Akoestische mospanelen

Florapark 35, 5721 VH Asten

Over ons

Moswens, uw partner voor een 100% natuurlijke en onderhoudsvrije Moswanden. Wij maken prachtige mosschilderijen en Junglewanden, van kantoorruimtes tot badkamer en van restaurant tot uw woonkamer thuis. Met meer dan 900 creatieve projecten in de fotogalerij is Moswens is dé moswanden maker en leverancier voor de hele Benelux.

Moswens, natuurlijke kwaliteit !!

Moswens, uw partner voor een 100% natuurlijk onderhoudsvrij interieur. Wij maken prachtige moswanden, van kantoorruimtes tot badkamer en van restaurant tot uw woonkamer thuis. Met meer dan 900 creatieve projecten in de fotogalerij is Moswens is dé moswanden maker en leverancier voor de hele Benelux.

Wij geven ieder interieur een groene, unieke personal touch. Met als ultiem doel: het optimaliseren van het leefklimaat in woonhuizen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren.

Duurzame moswand
Onze insteek is om zo milieuvriendelijk en efficiënt mogelijk te werken. Het korstmos wat wij gebruiken wordt op een volledig milieuvriendelijke manier onder staatstoezicht geoogst. In het hele proces van oogsten tot verwerken worden geen schadelijke, toxische middelen gebruikt. Onze moswanden en moscreaties hebben een levensduur van meer dan 10 jaar, afhankelijk van hoe vaak het mos wordt geknuffeld. 


Meer informatie

Moswens
Florapark 35
5721 VH Asten
Nederland

 info@moswens.nl
 +31 493 380 839

Website: www.moswens.nl