Foto: Wonennl_Moswensnl_moswand_bolmos

Moswanden en mosschilderijen van Moswens.nl

Moswens.nl - Dé specialist in moswanden en mosschilderijen

Moswens.nl maakt prachtige moswanden, van in de badkamer tot in jouw woonkamer. 

Moswens, natuurlijk kwaliteit!

Zij geven ieder interieur een groene, unieke personal touch. De insteek is om zo milieuvriendelijk en efficiënt mogelijk te werken. Het korstmos wat ze gebruiken wordt op een volledig milieuvriendelijke manier onder staatstoezicht geoogst. In het hele proces van oogsten tot verwerken worden geen schadelijke, toxische middelen gebruikt. De moswanden en moscreaties hebben een levensduur van meer dan 10 jaar, afhankelijk van hoe vaak het mos wordt geknuffeld. De aaibaarheidsfactor op de producten is hoog, waardoor de kans op beschadigingen en los zittend mos aanwezig is. Dat is geen enkel probleem, beschadigingen kun je met zelf herstellen of je kunt hiervoor gebruikmaken van de moswand onderhoudsservice

Moscollectie en moskleuren

Rendiermos (meest gekozen) heeft de hoogste akoestische demping. Dit komt doordat de moswanden met rendiermos een dikte hebben van +/- 5 cm.  Op de website zul je de meeste projecten tegenkomen in dit type mos. Het mos is struikvormig en heeft holle vertakkingen. In het mos verwerken ze naaldjes en dennenappeltjes voor een extra natuurlijk effect. Rendiermos is het enige mos type wat ze in meer dan 40 kleuren kunnen aanbieden.

Bolmos heeft verschillende hoogtes variërend van 20 tot 70mm. Door dit hoogte verschil krijgt de moswand door bolmos extra reliëf. Ook de mosbollen bewerken ze zodat deze blijvend zacht zijn en hun mooie groene kleur behouden. Een moswand kunnen ze volledig opbouwen uit bolmos of het bolmos in vorm van groepjes/patroon in de wand verwerken.

Platmos heeft een hoogte van +/- 10-30 mm. Tot verhouding van de andere mostypen heeft platmos de minst hoge akoestische demping. De bewerking van het platmos zorgt voor een brandvertragend, vuilafstotend én onderhoudsvrij product. Platmos is een juiste keuze als teveel diepte niet wenselijk is.

Mossenmix geeft een moswand variatie in kleur en in hoogte. In een mossenmix maken we een combinatie met rendiermos, bolmos en platmos. Aan de hand van referentie foto’s bespreken ze met jou de verschillende mogelijkheden welke mos kleuren het beste bij jouw wensen aansluiten. Een mossenmix geeft iedere moswand gegarandeerd een uniek uiterlijk.

Jungle wand bestaat uit een grote diversiteit aan planten, varens, bladeren en mossen. Door deze prachtige mix verscheidenheid aan vormen en kleuren ontstaat er een ware Urban Jungle. Ook deze variant vergt geen onderhoud. Ze prepareren namelijk de varens, planten en bladeren op dezelfde wijze als de moswanden van Moswens. Deze behandel wijze van Moswens zorgt ervoor dat de Jungle wand die wij bij jou plaatsen jarenlang mooi blijft!Meer van Moswens | Moswanden en Akoestische mospanelen
Reacties