Trend 2021: Beeldbepalers

Ben je benieuwd naar de nieuwst trendkleuren voor 2021? Lees dan snel verder

Hot Chocolate

'Bruin is het nieuwe zwart’ wordt wel geroepen maar het is de mix van donkerbruin, zwart, hout en metallics waardoor het echte nieuwe trendbeeld ontstaat. Met de Marmoleum Cocao vloer in de kleur 3581dark chocolate’ werd de basis gelegd voor dit interieurbeeld. De aardse optiek van deze vloer met daarin de zichtbare structuur van cocoabladeren heeft een diepe, warme uitstraling. De spannende sfeer ontstaat door ook op de wanden te kiezen voor ‘de donkere kant’: de extra matte verfkleuren Copper Beech 314 en Plum Brandy 341 van Paint and Paper Library coördineren perfect met de vloer en de nieuwe wandecoratie in houtfineer.

 

Moodboard dark chocolate

Luxury Living: Het bronzen tijdperk

Nu we veel meer thuis werken en verblijven is de behoefte aan meer luxe, warmte en comfort groot. In dit interieur signaleren we de opkomst van verweerd brons, donker hout en lava uitgedrukt in sculpturale vormen. De donkere Marmoleum Cocoa vloer werkt meteen in een ruimte; de luxe sfeer krijgt vorm met deze donkere basis vol unieke designobjecten en matte tonen. De vergrijsde pruimpaarse kleur is een belangrijke nieuw kleuraccent in mode en design.

Stylingtip: Cool Blue

Letterlijk en figuurlijk bedoeld: Blauw is cool om toe te passen in het interieur. Het werkt verkoelend, rustgevend maar ook ontstaat er een nieuwe dynamische sfeer doordat verschillende blauwtinten en stoere materialen zoals beton, terrazzo en messing met elkaar worden gecombineerd.

De showstopper is hier de blauwe terrazzolook vloer uit de Allura Luxe vinyl stroken en tegel collectie, kleur 63492 Blue Terrazzo

Blue Terrazzo Allura vloer

Credits Trendproductie

Trendproductie: Beeldbepalers i.s.m. Trend Compass Styling: Monique van der Reijden Fotografie: Kaatje Verschoren in Eigen Huis & Interieur nr 8

Cover eH&I 8

Weten of deze vloeren net zo mooi zijn in je eigen interieur?

Ga naar onze vloerplanner en upload je eigen foto's, kies een vloer en zie met eigen ogen welke vloer het beste past in jouw interieur.

Je kunt natuurlijk ook een gratis staal bestellen, dan voel, ruik en ervaar je onze vloeren weer op een andere manier.

Nog meer ideeën op doen, volg ons dan op Facebook en Instagram