Partner

DB Keuken Groep B.V.

In de showrooms treft u, naast bekende merken, twee interessante eigen merken aan: Excellentic en DBasic-line. Door volume-import hebben deze merken een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

algemene informatie

In de ruim opgezette en sfeervolle showrooms van De Voordeligste Keukenspecialisten hebben klanten keuze uit een uitgebreid assortiment keukens. Klassiek of modern, nostalgisch of greeploos, u slaagt bij ons. De Voordeligste Keukenspecialisten bestaan uit zeven regionaal actieve keukenbedrijven:

- Arctic keukens in Utrecht
- Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland
- Arma Keukens & Sanitair in Nunspeet
- Pelma Keukens in Goes
- ADEE Keukens in Rijssen
- Avanti Keuken- & Sanitairpark in Kesteren
- Keur Keukendesign in Haarlem.

In verschillende bedrijven is, behalve een uitgebreide keukencollectie, ook een ruim assortiment sanitair aanwezig. Zowel op keuken- als op sanitairgebied heeft de klant ruime keus. Voor elke smaak en voor elke portemonnee biedt de succesvolle onderneming een oplossing. Het assortiment, dat varieert van rustiek tot modern en van vanille gelakt eiken tot Ferrari-rood hoogglans, biedt talloze combinatiemogelijkheden.

In de showrooms treft u, naast bekende merken, twee interessante eigen merken aan: Excellentic en DBasic-line. Door volume-import hebben deze merken een unieke prijs-kwaliteitverhouding. Excellentic-keukens zijn luxe, van uitmuntende kwaliteit en scherp geprijsd. Het brede assortiment van Excellentic geeft ongekende mogelijkheden. DBasic-line-keukens zijn van degelijke kwaliteit, maar ontdaan van alle ’fratsen’. Daarmee bieden De Voordeligste Keukenspecialisten een duurzame DBasic-keuken tegen een scherpe prijs.

 

Meer informatie:

 

Bezoek voor meer informatie onze website: https://www.dbkeukens.nl artikelen

DESIGN KEUKEN

Elk element is met voorbedachte rade geplaatst, zodat alle onderdelen de compositie van de design ke...

WITTE KEUKEN

Omdat wit combineert met alle tinten en materialen kan er makkelijk iets extra's toegevoegd worden o...

Toon alle 10 artikelen
nieuws

Houten keuken zorgt voor warme sfeer in nieuwe jaren ’30- woning

10 Oktober 2019
collecties
DB Keuken Groep B.V. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Ceciliaweg 4
4697 RV Sint-Annaland

0166653448RECENSIES
CONTACT
Ceciliaweg 4
4697 RV Sint-Annaland

0166653448