Een witte keuken met Bokmerk wand

De witte keuken blijft populair!

Witte keuken met Bokmerk wand
Houten keuken? Zwarte keuken? Nee hoor, het wordt een witte keuken met Bokmerk wand. De witte keuken blijft populair!

Logisch, wit word je niet snel zat, het is lekker licht in huis en met de enorme keus aan afwerkingen bij Avanti Keukens kun je een witte keuken een eigentijdse uitstraling geven. Bekijk het in Veenendaal bij Maarten en Roselie.

De hoek waar de nieuwe keuken komt te staan is vrij donker, een gekleurde groene of blauwe keuken vinden ze hier niet wat. Het wordt wit en dan mat uitgevoerd. Heel fraai, huiselijk ook en warm!
Welke kleur keukenblad bij witte keuken
Het aanrecht is donker composiet met grijsbruin, het patroon met subtiele vlek maakt het werkblad niet saai. Daarnaast is het een warme tegenhanger op het wit. Het geheel vormt een rustig decor.

Het mooie ontwerp met rustige lijnen is een sieraad in deze keuken. Aan beide kanten van de keuken zijn zichtbare greeplijsten verwerkt in rvs. Het geeft deze keuken een subtiel, levendig accent.

Mooi is het ook omdat het past bij het rvs van de oven-magnetron en de afzuigkap. Alles is op elkaar afgestemd en in evenwicht, dat zie je in deze witte keuken greeploos.

Strak is ook de vierkante spoelbak en de gladde inductiekookplaat. Zonder grepen, zonder ronde vormen en zonder de aanblik van gaspitten is deze witgekleurde keuken een verademing voor iedereen die een strakke lichte keuken zoekt.

Kijk ook even naar de verlichting die mooi is verwerkt in de keuken. Gekozen is voor een warme kleur verlichting, zodat het aanrechtblad nog beter kleurt bij de achterwand van de keuken.
In de keuken zijn lades geplaatst, met uitzondering van de gootsteenkast. Het geeft veel praktisch gemak in deze moderne hoekkeuken.

Je kunt een keuken op allerlei manieren indelen, maar niet alle indelingen zijn praktisch.
Dankzij goed advies is hier een logische keukenindeling uitgekomen zodat het lekker werkt.

Deze keuken “loopt” zoals Maarten het treffend verwoordt. En dat zal Maarten niet zo maar zeggen, want vanuit zijn werk weet hij waar hij het over heeft.

Avanti Keukens zorgt ervoor dat in deze keuken alles klopt.
Achtergrond witte keuken
Als ze bij vrienden een Bokmerk achterwand zien, zijn ze verkocht! Een Bokmerk achterwand is van aluminium: duurzaam aluminium voorzien van een beschermende coating. Bokmerk leent zich voor gebruik in vochtige omgevingen zoals keukens.

De coating kan in elke mogelijke kleur worden aangebracht. Deze witte keuken met Bokmerk wand heeft een prachtige tint die de keuken een warme uitstraling geeft.

Super praktisch ook, want wat je ook spettert, je krijgt het altijd weg op een Bokmerk wand. Een Bokmerk wand is een veilige keus als je weet dat je bij DB Keukens 10% garantie op montage hebt.
Greeploze keukens met planken
Een leuk detail aan deze hoekkeuken is de laatste bovenkast. Deze wilde Roselie graag zonder kastdeur. Maar ze wilde ook niet het idee van legplanken.

Nu is gekozen voor een dikke planksoort zodat het er robuust en rijk uitziet. Dit staat luxe en chique in deze witte keuken. Het is een heel leuk detail dat je niet op elke hoek van de straat tegenkomt.

Echt een aandachttrekker in deze moderne keuken met z’n mooie, witte kleur!
Avanti Keukens in Kesteren is onderdeel van DB Keukens. DB Keukens heeft ook nog vestigingen in Haarlem, Berkel en Rodenrijs, Sint-Annaland, Goes, Rijssen, Nunspeet en Utrecht. Ruim 2100 klanten beoordelen DB Keukens met een 9,7 op het onafhankelijke platform Qasa.nl.