Steen in de keuken. Mooie klantervaring!

Lees! Klant regio Utrecht kiest roestrode steen in de keuken bij Artic Keukens. Maatwerk, prijs nagenoeg gelijk aan reguliere collectie. Schitterend.

Durf jij roestrode steen in je keuken te gebruiken?

Rotswanden herinneren ons – hoe fijn – aan vakanties en doorgaans niet aan je woonomgeving. Met keukenfronten in een roestrode kleur steen haal je het exotische dichterbij. Als je van aparte, exclusieve materialen houdt, dan vind je dit zeker weten prachtig! De glanzende eigenschappen van steenachtige fronten en de warme, roestrode tint doen het goed in moderne keukens.

Artic Keukens in Utrecht biedt compleet nieuwe keuken inspiratie als het gaat om aparte keukenafwerkingen. Daar komt deze keuken met kookeiland van Bart uit Weesp dan ook vandaan. De prijskwaliteitverhouding is uitstekend.

Het blijkt maar weer dat je voor iets exclusiefs echt geen exorbitante bedragen hoeft te betalen.

Met name blauwe keukens, zwarte keukens, grijze keukens en industriële keukens laten zich roestrood maar wat graag aanleunen. Hun donkere achtergronden vormen het perfecte decor om steen te laten schitteren.

Juiste balans

Bart heeft ook dat lef om te kiezen voor keukenfronten die doen denken aan metershoge rotswanden uit Zuid-Europa. In zijn nieuwe woning met een ruim drie meter hoge keuken ziet hij dit al wel voor zich.

Hij wil graag een kastwand met hoge kasten, maar over een hoogte van ruim drie meter allemaal ‘massieve rotsen’ is misschien een beetje teveel van het goede.

De vraag is nu hoe je een keuken met steenlook het beste kunt ontwerpen zonder dat het heel erg op je af komt.

Een keuken met los kookeiland is een beter idee en past ook bij Barts wensen. De lage kasten van het kookeiland worden uitgevoerd met roestkleurige fronten. Zo krijgt steen toch z’n plek, maar overschaduwt het niet alles van de keuken.

Het wordt gecombineerd met een TopCore werkblad waarvan de glitters speels oplichten als het zonlicht erop valt.

Muur weg voor grotere keuken

Dat in deze keuken een trap zit komt omdat hier eerst een bijkeuken was. Tijdens een verbouwing werd de tussenwand eruit gehaald en ontstond een grote leefruimte voor de keuken. Precies wat Bart wil, inclusief inductie en werkbladafzuiging.

Een keuken om in te leven en tijd door te brengen, en niet alleen om met pannen in de weer te zijn. Een keuken met kookeiland beantwoordt goed aan dat doel.

De ruimte onder de trap is maatwerk in deze keuken. Deze wordt handig benut voor een aanrecht en kasten. Het is wel belangrijk om je goed te laten adviseren over hoe je zo’n keuken indeelt.

Advies van een keukenspecialist over een praktische keuken kun je daar goed bij gebruiken.

Welke keukenzaak is het beste?

Artic Keukens is de beste keukenzaak, zo blijkt uit de hoge klanttevredenheidsscore op internet. Bart gaat snel onderweg naar de pas geopende showroom.

“Hier kijken ze goed mee met je keuken, laten ze je niet aanmodderen over de details maar adviseren ze je echt van A tot Z.”

Inderdaad komt er een schitterende maatwerkkeuken van het merk Residenti tot stand die alles biedt wat Bart nodig heeft.

Stalen rek

Het industriële rek boven het eiland is een geweldig idee als creatieve opbergplek. Zeker in een hoge ruimte vult een plafondrek de ruimte op een decoratieve, sfeervolle manier op. Zout, peper, olijfolie en azijn staan klaar voor gebruik.

Kamerplanten zorgen voor een levendige, frisse uitstraling. Heel mooi bij de donkere tinten.

Look van hout

De wand in de look van houtstrips is een warme, gezellige onderbreking.

“Ik heb het idee ooit een keer in een café gezien en dat was toen erg knus. Daarom heb ik in deze woonkeuken ook voor zo’n wand gekozen. Het roept datzelfde gevoel weer bij me op.”

De kraan is zwart natuurlijk. In deze keuken kan het bijna niet anders. Heel modern en eigentijds en zwart harmonieert ook prachtig met roestkleuren en het werkblad. De witte keukenkasten maken het geheel fris, licht en ruimtelijk.

Een keuken als deze vind je waarschijnlijk niet snel ergens. Ja, in Zuid-Europa misschien….:-)

Artic Keukens Utrecht is onderdeel van DB KeukenGroep. Naast Artic Keukens heeft DB KeukenGroep ook vestigingen in Goes, Sint-Annaland, Berkel en Rodenrijs, Haarlem, Kesteren, Nunspeet en Rijssen. Ruim 2100 klanten waarderen DB KeukenGroep gemiddeld met een 9,7 op het onafhankelijke platform Qasa.nl.