string(1) "p"

Een echte landelijke “At Home” keuken

Wat je bereikt als je de keuken op een andere plek neerzet. Het is te zien in de schitterende keuken met kookeiland van Marius en Marjolein.

Ze ontwerpen deze bij Adee Keukens in Rijssen.

Dankzij een inspirerend samenspel tussen het stel en de keukenadviseur ontstaat een gave keuken vol met creatieve oplossingen. Een keuken met eiland om in te wonen zoals je nergens anders ziet.
Licht, luchtig, landelijk en modern zou je deze keuken kunnen typeren. Beetje Frans misschien, beetje richting brocante door de nostalgische louvredeuren die de keuken rijk is.
Al zin in? Bekijk meer mooie keukens.

Keuken inspiratie in showroom

Het idee zien ze bij een van de showroomkeukens die geplaatst is op de site van Adee Keukens. Het eindresultaat is een persoonlijke variant. Je moet altijd ergens beginnen, vindt Marius.

Dat ‘ergens’ zit ‘m in de wens dat in hun nieuwe huis een grote leefruimte is die zal worden gebruikt als woonkamer en keuken. De keuken moet absoluut de hoofdrolspeler worden in het interieur.

Een keuken waar je met plezier naar kijkt als je met elkaar op de bank zit. Daar horen bij:
• Een kookeiland
• Lage kasten: keuken zonder bovenkastjes
• Houten fronten voor een landelijk moderne keuken uitstraling

Houten planken zijn er in onder meer eiken fineer. Marius en Marjolein vinden ze prachtig. Ze willen hun keuken graag hiermee aankleden. In overleg met de adviseur komen ze op een plankbreedte uit waarvan er zes op een lade passen.

Mooi breed maar ook weer niet grof. Gewoon precies wat ze mooi vinden.

In de keuken verwerkt

Om de pilaar in de keuken kunnen ze niet heen, deze is nodig voor de constructie. Ze besluiten om deze volledig te integreren in de keuken zodat er een natuurlijk geheel ontstaat.

De truc? De pilaar wordt verbreed zodat het aanzicht aansluit op de houten planken van het los keukeneiland. Prachtig. Als je niet wist dat de pilaar hier moet staan, dan zou je denken dat dit een doelbewuste keuze is geweest.
Keuken met nis
Om de sfeer luchtig te houden komt er een nis in het eiland. Dit maakt het eiland minder massief. Prachtig retro aardewerk maakt het gezellig en levendig.

Goed gekozen zijn de houten greeplijsten in deze greeploze keuken met kookeiland. De keus voor hout maakt de keuken af. Ook het zwevend aanrecht geeft het juiste effect en versterkt de ruimtelijke sfeer die deze keuken over zich heeft.

De Portugese leisteen (niet van Adee Keukens) vormt een ongelooflijk mooi decor voor deze keuken. De crème ondergrond, oudgroene cirkels en okergele spatjes brengen de vloer tot leven en openen weer allerlei mogelijkheden om in de keuken zelf te spelen met kleuren.

Dat zie je terug in de oudgroene retro koelkast. Heel mooi.

Gasfornuis

In deze landelijke keuken hoort een robuust fornuis. Niet met inductie, dat vinden de bewoners te strak. Ze zorgen voor een elektra aansluiting, mocht de tijd aanbreken dat ze van gas naar inductiekoken overstappen.

Keuken met kookeiland kopen bij Adee Keukens
Hoe komt iemand uit Rotterdam bij Adee Keukens? Kwaliteit verloochent zich nooit. De vorige keuken kwam ook bij DB KeukenGroep vandaan. “We hebben vertrouwen in dit bedrijf en ze leveren moderne keukens van kwaliteit. Wij gaan niet shoppen.”
Adee Keukens is onderdeel van DB KeukenGroep. DB KeukenGroep heeft acht showrooms door heel Nederland en wordt door ruim 2100 klanten op Qasa.nl gewaardeerd met een 9,7.