Maak van jouw keuken een eyecatcher, zoals bij An en Nick

Dat we onze woningen uitbouwen om meer leefruimte te krijgen en om een forse keuken te kunnen realiseren, is tegenwoordig eerder standaard dan opmerkelijk.

An en Nick uit het Bloemendaalse bouwen ook een stuk aan.

De keuken die in de lichte uitbouw met openslaande deuren komt, moet een paradepaardje worden. En dan is er (volgens kennissen) maar 1 optie: daarvoor ga je naar Keur Keukens in Haarlem.

Bij Keur Keukens maak je je persoonlijke keus in een schitterende showroom. De zaak staat vol met prachtige keukens van formaat die je alle keuken inspiratie bieden. Zelfs met demokeukens van ATAG en NEFF waarin de keukenapparatuur regelmatig wordt gedemonstreerd.

Keuken in woonkamer plaatsen

Na de verbouwing ontstaat aan de tuinzijde een lichte, grote ruimte. Hier zal een keuken met kastenwand en een los kookeiland het geweldig goed doen. En als je zorgvuldige stijlkeuzes maakt, dan kan een open keuken midden in je woonkamer absoluut.

Wat zijn de succesfactoren van deze extreem mooie keuken?
1. Aansprekende opstelling
2. Juiste kleur
3. Goed gekozen aanrechtblad
4. Aandacht voor mooie keukenapparatuur
5. Juiste decor

Als je aan deze voorwaardes hebt voldaan, dan wordt jouw keuken er eentje van een woonblad. Een keuken om bij weg te dromen!

Keuken met kastenwand

De opstelling wordt dus een keuken met kookeiland en kastenwand. De kastenwand is een stijlvolle manier om veel opbergruimte te realiseren zonder dat het zo keuken-keuken overkomt.

Als je nu kijkt naar de kastenwand is het een voortreffelijk meubel dat naadloos opgaat in het interieur. Zo wil je dat ook.

Boven zo’n luxe keuken met kookeiland moet je geen afzuigkap doen, vindt An. Ook geen rond gevormde werkbladafzuiging, maar eerder een mooi rechthoekig model dat ze in een serie van NEFF downdraftsystemen vindt. Deze zijn geïntegreerd in inductiekookplaten.

Mat zwarte keuken

De kleur van de keuken kiezen ze zwart. Compleet zwart, met zowel fronten als werkblad in het zwart. Da’s gewaagd maar we voorspellen: het is helemaal anno nu! Het toont heel exclusief, zeker de ultra mat zwart keuken in het nieuwe materiaal Fenix!

Zwart keramiek met lichte adering

Het werkblad is bijpassend in keramiek. Gitzwart met een ader zodat een gemarmerd effect ontstaat. Het aanrecht laat zien dat de allernieuwste designs worden toegepast in deze keuken.

Luxe keukenapparatuur

Ook de keukenapparatuur doet het schitterend in deze opstelling. De strakke ontwerpen zijn goed gecombineerd in de zwarte keuken. Heel stijlvol.

Warme decor

Het warme decor verstevigt de moderne look van de prachtige keuken. De zwarte keuken komt schitterend uit op de houten vloer, tegen de groene velvet bank, de roze velvet stoelen, de rotan lamp en tafel en de vele kamerplanten.

Mag de entourage dan rustig en natuurlijk zijn, het is de ideale basis om een keuken in de woonkamer te laten gloriëren!

Dit is een binnenkijker van Keur Keukens uit Haarlem. Keur Keukens is onderdeel van DB KeukenGroep. Naast Haarlem heeft DB KeukenGroep nog 7 andere vestigingen. Ruim 2100 klanten beoordelen DB KeukenGroep met een 9,7 gemiddeld!