Profielfoto van Pelma Keukens BV

Pelma Keukens BV

Amundsenweg 47, 4462 GP Goes
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Van harte welkom bij één van de meest toonaangevende keukenzaken uit de regio. Pelma Keukens! Het begin van een gedegen en eerlijk keukenadvies. Ons belangrijkste doel? Uw droomkeuken perfect volgens afspraak en zonder problemen verwezenlijken.

Van harte welkom bij één van de meest toonaangevende keukenzaken uit de regio. Pelma Keukens! Het begin van een gedegen en eerlijk keukenadvies.

Keukens in elke smaak

Uw wensen vertaald

Onze keukenadviseurs zijn uitstekend op de hoogte van alle trends, materialen, kleuren en technieken, zodat uw wensen tot in detail vertaald worden. Kortom, u kunt ervan op aan dat uw keuken een functionele en sfeervolle werkplek wordt, waar u met plezier uw tijd doorbrengt!

Sfeervol en ambachtelijk
Als u een keuken wilt met een nostalgische rustieke uitstraling komt u vaak uit bij het toepassen van echte houtsoorten, de charme van het oude Engeland, de brede schouw, en een Belgisch hardstenen werkblad. Wat dacht u van een klassieke of landelijke keuken? Door het combineren van materialen en kleuren kunnen wij desgewenst uw keuken dit klassieke tintje aan uw keuken te geven. De hedendaagse nostalgische keuken combineert die uitstraling van vroeger met het gemak van vandaag.

Tijdloze keuken
Bent u op zoek naar een tijdloze keuken, die wel gebaseerd is op de laatste trends in keukens maar die minder uitgesproken is dan een designkeuken? Laat u dan inspireren door onze tijdloze keukens! Gemaakt voor vele jaren kookplezier met een keuken die modern blijft. Deze tijdloze keukens zijn voorzien van alle denkbare gemakken in vrijwel iedere opstelling en in vele tijdloze kleuren.

Een meer moderne keuken?
Ook voor een meer strakke keuken draaien wij onze hand niet om. Maak kennis met de opstellingen in onze showroom, de fascinerende kleuren en het scala aan afwerkingen. Dat varieert van een kunststof foliefront tot hoogglans lakken. Al eens nagedacht over een greeploze keuken, of misschien een uitgesproken designkeuken?

Meer informatie:

Voor meer informatie over onze keukens etc. klik hier.

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Franke - NOVY - Quooker - 
Bekijk de artikelen van deze 3 merken