Partner

Beerten Haardendesign & Tegelhandel

Al 30 jaar specialist in houthaarden, openhaarden, inbouwkachels losstaande hout en gas kachels en levering wand- en vloertegels.

algemene informatie

Wij zijn erkend leverancier van alle vooraanstaande merken zoals DDG cv haarden, Barbas, Bellfires, Dru, Faber, Flam, Kal-fire, NunnaUuni, Ruegg, Wanders en nog vele anderen.

Beertenhaardendesign kan zorgen voor levering van onderdelen tot de complete realisatie van uw haard. Of u gas, hout, elektrisch of een pellet vuur, open of gesloten systeem wenst wij staan voor u klaar met een deskundig team. Vele opstellingen zijn eigen ontwerpen. In overleg met u ontwerpen wij een strakke, moderne of klassieke haardpartij. Ook natuursteen sierschouwen horen tot de mogelijkheden.

De plaatsing van haard of kachel wordt vaak gecombineerd met een complete make-over van het interieur. Hierbij kunnen wij u in het hele traject begeleiden en zorgen voor deskundige uitvoering. Ook aanverwante werkzaamheden met het leggen van tegelvloeren, vloerverwarming en realisatie van uw droomhaard met kastenwanden in diverse materialen en kleuren behoren tot onze specialiteit.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl. ?

Openingstijden showroom:

dinsdag en woensdag op afspraak
donderdag van 10.00 - 17.30 uur
vrijdag van 10.00 – 17.30 uur; geregeld hebben wij houtstookavonden t/m 19.30 uur 
zaterdag van 9.00 – 16.00 uur

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.beertenhaardendesign.nl

artikelen
Beerten Haardendesign & Tegelhandel heeft nog geen artikelen geplaatst
collecties
Beerten Haardendesign & Tegelhandel heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Rondven 7
6026 PX MAARHEZE

0495592642RECENSIES
CONTACT
Rondven 7
6026 PX MAARHEZE

0495592642