Profielfoto van Beerten Haardendesign

Beerten Haardendesign

Rondven 7, 6026 PX MAARHEZE
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Al ruim 40 jaar specialist in houthaarden, openhaarden, inbouwkachels losstaande hout en gas kachels en levering wand- en vloertegels.

Beerten haardendesign Maarheeze

Al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van sfeervuren!

In de tijd dat Jac Beerten zijn bedrijf in 1981 opstartte werden alle open haarden nog gemetseld met grote plateaus, eiken balken en tegels. 


Nu anno 2021 is het een bedrijf dat alle facetten van het vuur kent en dat u hierover kan informeren. Of het nu een hout, gas, elektrische, pellet of bio ethanol kachel is, al deze vuren zijn in onze totaal verbouwde showroom te bezichtigen. De allernieuwste modellen met de modernste technieken, in mooie heden daagse opstellingen zijn onze haarden en kachels brandend te zien.

                                          

Het bedrijf dat nu onder leiding staat van Rob Beerten maakt al u wensen rondom sfeervuren helemaal waar. Of het nu een vrijstaande kachel is, een inbouwhaard met een meubel, een renovatie van uw rookkanaal of het leveren van onderdelen uit voorraad. Alles verzorgen wij tot in detail.

Wij zijn bewuste stokers, wij staan voor groen en het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Graag verwelkomen wij u in onze totaal vernieuwde showroom op het Rondven 7 te Maarheeze.

Tot ziens!
Rob en Jac Beerten.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.beertenhaardendesign.nl

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Aduro - Barbas - Bellfires - Charnwood - Dik Geurts - Dimplex - Dovre - DRU - Faber - JAcobus - Jolly Mec - Kalfire - Nordic Fire - Rookgasventilator.nl - Spartherm - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 16 merken