Partner

Beerten Haardendesign & Tegelhandel

Al 30 jaar specialist in houthaarden, openhaarden, inbouwkachels losstaande hout en gas kachels en levering wand- en vloertegels.

algemene informatie

Wij zijn erkend leverancier van alle vooraanstaande merken zoals DDG cv haarden, Barbas, Bellfires, Dru, Faber, Flam, Kal-fire, NunnaUuni, Ruegg, Wanders en nog vele anderen.

Beertenhaardendesign kan zorgen voor levering van onderdelen tot de complete realisatie van uw haard. Of u gas, hout of een elektrisch vuur, open of gesloten systeem wenst wij staan voor u klaar met een deskundig team. Vele opstellingen zijn eigen ontwerpen. In overleg met u ontwerpen wij een strakke, moderne of klassieke haardpartij. Ook natuursteen sierschouwen horen tot de mogelijkheden.

De plaatsing van haard of kachel wordt vaak gecombineerd met een complete make-over van het interieur. Hierbij kunnen wij u in het hele traject begeleiden en zorgen voor deskundige uitvoering. Ook aanverwante werkzaamheden met het leggen van tegelvloeren, vloerverwarming en realisatie van uw droomhaard met kastenwanden in diverse materialen en kleuren behoren tot onze specialiteit.

Verder bieden wij een zeer grote diversiteit aan wand- en vloertegels met merken als Venis, Sphinx, Mosa, Viva om maar enkele te noemen van de vele soorten.

Het Sfeerverwarmingsgilde: de zekerheid van vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid

Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) waarborgt die zekerheid. De SVG-detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.sfeerverwarmingsgilde.nl

Openingstijden showroom:

dinsdag en woensdag op afspraak
donderdag van 10.00 - 17.30uur
vrijdag van 10.00 – 20.00uur
zaterdag van 9.00 – 16.00uur

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.beertenhaardendesign.nl

artikelen
Beerten Haardendesign & Tegelhandel heeft nog geen artikelen geplaatst
collecties
Beerten Haardendesign & Tegelhandel heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Rondven 7
6026 PX MAARHEZE

0495592642


RECENSIES
CONTACT
Rondven 7
6026 PX MAARHEZE

0495592642