Profielfoto van Van Manen Huis en Haard

Van Manen Huis en Haard

Doctor W. Dreeslaan 2, 3771 RW Barneveld
maandag
11:00 - 17:30
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 21:00
zaterdag
09:30 - 16:30
zondag
Gesloten

Over ons

Verantwoord Verwarmen begint bij Van Manen haarden en kachels in Barneveld

Van Manen haarden & kachels Barneveld - Onze passie, sfeer en vuur voor de klant.

Onze passie bestaat uit het creëren van sfeer met en rond het vuur. Een ambacht waarin kwaliteit, vakmanschap en duurzame klanttevredenheid in één werkproces samen moeten bijdragen aan het ultieme doel. Veilig en verantwoord genieten.

Om die reden zijn onze werkprocessen en werkmethodes voortdurend aan verandering onderhevig. Wij kiezen niet altijd de makkelijkste weg. Het maken van weloverwogen keuzes draagt bij aan het eindproduct. Duurzaamheid, veiligheid en klanttevredenheid staan bij ons altijd voorop.

Wij houden u tijdens het werkproces van veel zaken op de hoogte. Wij verdelen onze werkprocessen daarom in 6 overzichtelijke stappen, waarbinnen u telkens het juiste inzicht houdt en op de hoogte blijft van gemaakte keuzes en afspraken.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Klik HIER voor informatie. 

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Altech - Barbas - Bellfires - Contura - Dik Geurts - Dimplex - Dovre - DRU - Duroflame - Element4 - Faber - Fair Fires - France Artisanat - Global Fires - JAcobus - Jøtul - Kalfire - Leenders Haardkachels - Morsø - Nestor Martin - Nordic Fire - Nordpeis - Planika - Rika - Rüegg - Scan - Skantherm - Spartherm - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 29 merken