Partner

Geberit

Als mondiaal georiënteerde onderneming is de Geberit Groep de Europese marktleider in sanitaire producten.

Luxe mini spa op het toilet

Water hoort bij onze dagelijkse verzorging van ons lichaam. We wassen onze handen, we poetsen onze tanden en we douchen dagelijks met water.

Geberit AquaClean Sela douchewc

Water is zacht, fris en hygiënisch. Daarom is het ook van belang op het toilet! Een douchewc is het toilet van de toekomst: na gebruik worden de billen gedoucht met warm water.

De Geberit AquaClean Sela douchewc werkt heel eenvoudig. Na het gebruik van het toilet activeer jezelf de douchefunctie van het toilet. Je drukt op de knop van het zijpaneel van het toilet of je gebruikt de afstandsbediening. Op dat moment komt de, tot dan toe, verborgen douchearm naar voren en wordt het onderlichaam met lichaamswarm water schoongespoeld. Zelf kan je de sterkte, de warmte en de positie bepalen. De designgeoriënteerde Sela douchewc van Geberit is ontworpen door de bekende Italiaanse architect en designer Matteo Thun en is een prachtig voorbeeld van design en comfort, verwerkt in één creatie.

Optimale lichaamsverzorging

De AquaClean Sela douchewc geeft optimale lichaamsverzorging voor een fris gevoel de hele dag. Water zorgt bij uitstek voor een hygiënische en zachte reiniging, die bovendien zeer zorgvuldig is. Een perfecte manier om een luxe mini spa in de toiletruimte te creëren.

Meer weten over deze ultieme vorm van lichaamsverzorging? Laat je informeren op www.geberit-aquaclean.nl/sela.

Meer lezen over
'Luxe mini spa op het toilet'?

meer van deze professional

Domotica-toilet

Geberit biedt met de AquaClean douchewc een domotica-to...

Monolith module nu ook in zand

De Geberit Monolith modules naast zwart, wit en umbra (...

AquaClean douchewc

In Nederland zijn de badkamers vaak beperkt qua ruimte....

Toon alle 21 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.