Foto: 2023_Sigma50_black_chrome

Voor boven je closet: modieuze bedieningsplaat in toon-in-toon metaalkleuren

Sigma50 bedieningsplaat in nieuwe ééntonige metaalkleuren

15 September 2023

Nieuwegein, september 2023 – In veel toiletruimtes siert de Sigma50 bedieningsplaat de wand boven het closet. Deze populaire 2-toets plaat is al jaren een vast en geliefd onderdeel van de Geberit badkamercollectie, mede door het verfijnde ontwerp en de vele kleur- en materiaalcombinaties. Geberit heeft hier nu drie nieuwe metaalkleuren in een toon-in-toon samenstelling aan toegevoegd, namelijk roodgoud, zwartchroom en messing. Deze nieuwe bedieningsplaten zijn vanaf heden verkrijgbaar

De metallic-look is, as we speak, modieus in zowel fashion als in het interieur. Ook de toon-in-toon kleurstelling, ook wel ton-sur-ton genoemd, waarbij een outfit of een interieur op één kleur is afgestemd, is onverminderd populair. Reden genoeg voor Geberit om deze trendy-look ook door te trekken naar de sanitaire ruimte en de Sigma50 bedieningsplaat uit te breiden met de nieuwe ééntonige metaalkleuren roodgoud, zwartchroom en messing.

Verfijnd & hoogwaardig

De Geberit Sigma50 bedieningsplaat onderscheidt zich door de slanke bedieningstoetsen, die licht verhoogd en gebogen zijn. Deze vormgeving zorgt voor speciale reflecties van het licht, waardoor de plaat nog subtieler oogt. De esthetische rondingen van de toetsen, gecombineerd met de strakke, vlakke lijnen van de plaat, maakt van de Sigma50 een geliefd functioneel object boven het closet. De bedieningsplaat is naast de nieuwe toon-in-toon metaalkleuren ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren en hoogwaardige materialen, als glas, kunststof en leisteen. De Sigma50 kan optioneel worden uitgerust met de Geberit Stickhouder, waarmee je heel eenvoudig een toiletblokje achter de bedieningsplaat kunt plaatsen voor een heerlijk frisse spoeling.

www.geberit.nl/sigma50

Meer van Geberit
Reacties