Profielfoto van ETC Design Center Europe

ETC Design Center Europe

Over ons

ETC Design Center Europe is een uniek inspiratiecentrum in Nederland.

Wanneer je wilt ontdekken wat er speelt in de wereld van interieur, ben je bij ETC Design Center Europe op de juiste plek. Het centrum herbergt exposanten uit het hoge segment van de interieurbranche en is dé locatie voor nationale en internationale interieurprofessionals. Het centrum is de perfecte inspiratiebron voor consumenten en een exclusief platform voor kennisoverdracht.

Interieur inspiratie
Met een oppervlakte van 15.000 m2 is er voor ieder wat wils. Het exclusieve platform inspireert, informeert en initieert in een stijlvolle omgeving. Honderd leveranciers tonen wat er te vinden is op het gebied van interieur en exterieur. Ideaal wanneer je nog zoekende bent naar een specifiek product of inspiratie op wilt doen. Van meubelen tot woondecoratie, alle soorten textiel, verlichting, verf, behang en accessoires voor binnen en buiten.

Consumenteninspiratiedagen
Niet alleen biedt ETC Design Center Europe een interieurplatform voor de professional maar ook voor de eindgebruiker. Vier keer per jaar worden de deuren geopend tijdens de consumenteninspiratiedagen. Tijdens dit speciale event biedt het centrum de eindgebruiker de gelegenheid om een kijkje te nemen in de wereld van de interieurprofessional.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website. U kunt ook hier klikken voor een overzicht van de exposanten. 


 

 

Exposanten

laatst toegevoegd
Geberit's profielfoto

Geberit

Zonnelux's profielfoto

Zonnelux

Candia strom's profielfoto

Candia strom

RL Design's profielfoto

RL Design

Quality Interior Art's profielfoto

Quality Interior Art

Ontdek de 81 exposanten