Foto: Geberit_iCon_matzwarte_handdoekhouder-medium

Voor het grijpen

De Geberit badkamerserie iCon staat voor opberggemak en vrijheid in het ontwerp.

21 December 2023

De Geberit badkamerserie iCon staat voor opberggemak en vrijheid in het ontwerp. De nieuwe matzwarte iCon handdoekhouder is met zijn langwerpige vormgeving een mooi voorbeeld. De gepoedercoat, strakke houder is overal in het badkamerontwerp toe te passen en zorgt ervoor, dat je handdoek altijd voor het grijpen is.

Wat jij mooi vindt

De iCon badkamerserie is met zijn moderne design, strakke lijnen en goede prijs-kwaliteitverhouding een geliefde collectie. Er kan eindeloos gespeeld worden met de samenstelling van de uiteenlopende badkamermeubels, zoals wastafelonderkasten in verschillende vormen en maten, zijkasten, open schappen en (metalen) planchetten. Zo kan iedereen precies de opbergruimte realiseren, die er in de badkamer nodig is. Bovendien kan voor iedere badkamer de gewenste look gecreëerd worden, want ook daarin zijn vele mogelijkheden; de meubels zijn verkrijgbaar in de oppervlakken wit hoogglans, wit mat, lava mat, zandgrijs hoogglans, noten Hickory en eiken. Er kan gekozen worden voor één finish, maar de verschillende oppervlakken kunnen natuurlijk ook stijlvol gecombineerd worden. Net wat jij mooi vindt! De details maken het verschil. Zo zijn de handgrepen aan de onderkant voorzien van een welving, voor het comfortabel openen, en zijn ook deze verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, zoals chroom, wit mat, zandgrijs mat, lava mat en zwart mat.

Hoe jij het ingericht wilt

Niet alleen de handdoek is dicht bij de hand. Speciale aandacht is ook besteed aan het maximaliseren van de opbergruimte in de lades en kasten. Dankzij smallere ladegeleiders, een ruimtebesparende wastafelafvoer en een diepe schuiflade is er meer opbergruimte in de lade ontstaan. Door deze aanpassingen is er namelijk geen uitsparing meer nodig voor de sifon. Daarnaast helpen modulaire lade-indelers om meer orde te houden in de la. Wil je nog beter overzicht? Optioneel kan er ook gekozen worden voor lichtstrips, waardoor je ook bij minder goed licht goed zicht hebt op je producten.

www.geberit.nl/icon

Meer van Geberit
Reacties