Leuk! Kitch kitchen tafelzeil

Een kleurig Kitch kitchen tafelzeil zorgt direct voor een gezellige sfeer in huis.

Dat zag het team van het Nederlandse merk Kitch kitchen tijdens hun reizen naar Midden-Amerika en Azië. In 1994 begon dit bedrijf met het importeren van tafelzeilen met prints in felle en vrolijke kleuren uit Mexico en dat werd direct een groot succes. De collectie is inmiddels uitgebreid met onder meer tassen, artikelen voor kinderen, feestartikelen en serviesgoed. Bij 1001Tafelkleden kun je een Kitch kitchen tafelzeil kiezen uit verschillende exemplaren in retro/vintage en folklore motieven. Geweldig voor de eettafel of tuintafel of voor een feest in Mexicaanse of Caribische stijl.

Voordelen van een Kitch kitchen tafelzeil

Een Kitch kitchen tafelzeil is altijd van uitstekende kwaliteit en heeft een zachte fleece rug in parelmoertint, zodat de tafel niet beschadigd. Het zeil is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek, ideaal met kinderen. Wanneer je het buiten gebruikt, kun je tafelklemmen gebruiken bij veel wind. Door de vrolijke motieven zijn deze tafelzeilen echte blikvangers en ze zijn leuk te combineren met kleurig serviesgoed en accessoires. Zo kun je het hele jaar een zomers gevoel creëren.

Voorbeelden van een Kitch kitchen tafelzeil

Bij 1001Tafelkleden vind je Kitch kitchen tafelzeilen in retro en folklore prints. De retro prints, zoals bijvoorbeeld de Karo en de Bricka, zijn iets rustiger van kleur en hebben een kleine print. In combinatie met de retro/vintage meubeltrend maak je zo een extra statement. De Paloma en de Sarape zijn wat opvallender van kleur maar hebben een rustig patroon. De Sarape is genoemd naar de fel gestreepte typisch Mexicaanse dekens die vroeger ook door werklieden als poncho werden gebruikt. De prachtige kleuren zorgen direct voor een Mexicaanse zonnige sfeer. Verder heb je keuze uit patronen met flamingo's, helemaal de trend van nu, ananassen in vrolijke kleuren of schitterende bloemmotieven.

Een Kitch kitchen tafelzeil op maat 

Bij 1001Tafelkleden bestel je je Kitch kitchen tafelzeil op maat, of je nu een rechthoekig, vierkant, rond of ovaal model wilt. Als je nog twijfelt of de kleuren passen bij de sfeer die je zoekt, bestel dan een proefstukje om thuis te testen. De Kitch kitchen tafelzeilen zijn ook erg geschikt als picknickkleed of speelkleed voor kinderen in de tuin, dus daarvoor kun je eventueel een extra exemplaar bestellen. Je zult zien dat deze tafelzeilen voor veel gezelligheid gaan zorgen en ook bij feestelijke gelegenheden de show stelen.