Online tafelkleden kopen

Tafelkleden kunnen in een oogwenk extra sfeer geven in huis en tuin of door hun vrolijke design bijdragen aan de feeststemming.

De leukste tafelkleden online bestellen

Binnen of buiten?

Bekend is natuurlijk de grote keuze in stoffe tafelkleden voor binnen op tafel. Maar er zijn ook sfeerrijke tafelkleden van stof voor buiten. Deze kleden zijn voorzien van een speciale acryl coating waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn, tegen een regenbui kunnen en niet snel verkleuren door het zonlicht. Deze zijn zorgvuldig afgewerkt met een zoom of biaisband. Met een beetje handigheid kunt u van dit materiaal bijvoorbeeld ook een leuke tas maken. Daarnaast hebt u een grote keuze uit tafelzeilen met of zonder vlies rug. Deze zachte onderkant beschermt de tafel extra. Het is wel aan te raden om bij veel neerslag tafelkleden binnen te bewaren, zodat ze lang mooi blijven.

Designs in vele stijlen

Er is bij 1001tafelkleden.com keuze uit veel verschillende thema's en designs. U vindt hier speciale tafelkleden met een print van ijsjes, snoep of cupcakes voor een kinderfeestje. Planten, dieren en grafische dessins zijn volop aanwezig, maar ook effen kleden in allerlei kleuren. De vrolijke tafelkleden met Mexicaanse, Portugese of Provençaalse prints zorgen voor een langdurig vakantiegevoel. Door een tafelkleed te kiezen in retrostijl, klassieke stijl of met industriële uitstraling versterkt u handig de sfeer van uw interieur. Daarbij vindt u in de collectie speciale plakfolie in allerlei stijlen waarmee een oud kastje of tafeltje eenvoudig een nieuw leven krijgt. Leuk in combinatie met één van de tafelkleden.

Ter bescherming van een mooie tafel

Tafelkleden zijn gezellig maar beschermen ook tafels tegen vlekken, scherpe voorwerpen en knutselmateriaal. De transparante tafelkleden zijn ideaal voor dit doel, verkrijgbaar in verschillende diktes. Zo blijft het tafelblad zichtbaar. Ook zijn er doorzichtige tafelkleden met subtiele opdruk, bijvoorbeeld met een kantpatroon. Een dikkere transparante tafelbeschermmat met het effect van een glasplaat geeft de allerbeste bescherming. Bij 1001tafelkleden.com vindt u verder ondertafelkleden voor bescherming van de tafel. Deze zijn anti-slip en daarom ook te gebruiken onder een schuivend vloerkleed.

Waarom bestellen bij 1001tafelkleden?

Bij 1001tafelkleden.com vindt u door de enorme keuze zeker een tafelkleed in uw smaak. Bovendien kunt u deze op maat bestellen in verschillende vormen, rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig. Alle tafelkleden zijn afneembaar met een natte doek en degene van textiel met speciale coating en stofgevoel kunnen zelfs in de wasmachine. Op maat bestellen voor tafels met allerlei vormen, extra brede tafelkleden, dessins naar ieders smaak en een mooie afwerking zonder rafels zijn een paar van de sterke punten van 1001tafelkleden.com. Daarnaast worden de stoffen tafelkleden beschermd tegen zon en regen door een speciale coating en zijn ze eenvoudig te reinigen. Het is mogelijk om eerst een proefstukje te bestellen om het effect thuis te testen. Bekijk hier onze ruime collectie tafelkleden.