Hoezee! Hoezee! Black Friday bij 1001Tafelkleden.com

Lieve mensen, snappen jullie er nog iets van? Black Friday…. wat IS dat?

Lieve mensen, snappen jullie er nog iets van? Black Friday…. wat IS dat? De kortingen vliegen al weken rond je oren: 10, 20, 30, 40, 50 tot wel 70 of 80 %.... net of het niets is. Wij vragen ons wel eens af: waar doen z’n ‘et allemaal van? Wie het weet mag het zeggen…

Wonen.nl vroeg ons om mee te doen met een black Friday actie. Oei, oei, dat was even piekeren en peinzen: 1001tafelkleden.com maakt al ruim 17 jaar met veel plezier mooie en praktische tafelkleden, maar zóveel korting hebben wij niet weg te geven… Het is al best moeilijk om je als klein zelfstandig familiebedrijf staande te houden tussen de grote online platforms. Maar okay,

VOOOOORRRUIT! We doen mee. Op Black Friday ontvang je dan ook maar liefst een dikke, volle 10% korting op je aankoop bij 1001tafelkleden.com. Mooier dan dit gaat het niet worden lieve mensen: 10%, jaah… serieus 10% échte korting op je aankoop bij 1001tafelkleden.com!

En mocht je nu denken: “duuuuuh…. 10% korting, is dat niet wat magertjes?” Dan hebben we hier een paar steengoeie tips voor je:

1. Bestel gewoon een heel groot, duur tafelkleed. Stel, je hebt een tafel van 2 meter doorsnede, dan heb je een groot rond tafelkleed nodig met een diameter van 250 cm (by the way: we leveren tafelkleden tot wel 320 cm doorsnede of evenzo grote vierkante tafelkleden). Kijk maar eens onder de streep wat die 10% je dan oplevert!

Misschien zeg je: “jaah… daaag, ik heb niet zo’n groot tafelkleed nodig, mijn tafel is maar klein”, dan volgt hier tip 2.

2. Verras niet alleen jezelf, maar ook anderen met een fijn tafelkleed als basis voor de feesttafel. Denk eens aan je vader of moeder, broer of zus, vrienden en vriendinnen. De korting geldt maar liefst voor álle tafelkleedjes die je bestelt, dus niet alleen voor nummer 1, maar ook voor nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5 en ga zo maar door. Kijk dan maar eens onder de streep wat die 10% je oplevert!

Zo’n Black Friday levert natuurlijk ont-zet-tend veel stress op voor je. Begrijpelijk, want je wilt zoveel mogelijk profiteren. Daarom geldt de korting niet alleen op Black Friday maar ook in de week erna tot en met woensdag 30 november a.s.

Enne… voordat je nu meteen je mobiel pakt en de NOS belt met dit bijzonder heuglijke nieuws….. Weet, dat we niet houden van veel ophef of publiciteit. Bestel eenvoudig je tafelkleed online en wij gaan in stilte onze stinkende best doen om het zo snel en mooi mogelijk bij je te leveren. We wensen iedereen alvast een prachtige decembermaand met 1001 mooie momenten aan tafel! Liefs Marry en Danielle.