Profielfoto van 1001TAFELKLEDEN.COM

1001TAFELKLEDEN.COM

Annie MG Schmidtsingel 94, 4421 TA Kapelle

Over ons

1001 tafelkleden heeft een passie voor tafelkleden en -zeilen. In 2005 begonnen als hobby. En nu uitgegroeid tot een serieus bedrijf met grote ambities.

Laat u verrassen met 1001 tafelkleden

De missie van 1001 tafelkleden is om iedere tafel te voorzien van een prachtig tafelkleed of tafelzeil. 1001 tafelkleden is een Nederlands bedrijf en is gevestigd in Kapelle.

Ervaring en kennis van zaken

Een tafelkleed staat niet alleen verzorgd en stijlvol, maar het is ook erg praktisch met eten of ter bescherming van uw mooie tafel. Onze passie voor tafelkleden en tafelzeilen is groot. Dat is te merken in ons gehele bedrijf. Wij werken niet met goedkope krachten, maar juist met medewerkers die affiniteit hebben met ons product. Zo werken er enthousiaste en kundige vrouwen bij 1001 tafelkleed. Zij kunnen precies vertellen wat iedereen op tafel wil hebben. Deze ervaring nemen wij mee in ons assortiment. De vertaling van ervaring en de wensen vanuit het oogpunt van de klant maakt 1001 tafelkleden uniek.

Genieten van uw tafelkleed

1001 tafelkleden wil dat iedereen van een prachtig tafelkleed kan genieten. Dat kunt u zien aan onze kwalitatief goede producten. Ons assortiment is divers en biedt voor iedereen een passend product aan. Naast een hoge kwaliteit willen wij ook een goede prijs aanbieden. Een eerlijke en goede prijs vinden wij daarom erg belangrijk. Wij letten op de kosten, zodat wij een eerlijke prijs kunnen vragen voor een kwalitatief goed product.

Goede service staat voorop

Service staat bij 1001 tafelkleden hoog in het vaandel. Zo zorgen wij ervoor dat de producten netjes en verzorgd bij u aankomen. Daarnaast zijn wij transparant en willen u zoveel mogelijk over onze producten en service vertellen. De levertijden staan bij elk product vermeld, net als de bezorgkosten. Mocht het voorkomen, dat hiervan af wordt geweken, dan wordt u uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Wilt u contact op met ons opnemen? Dat is altijd mogelijk en kunt u op de onze contactpagina meer over vinden.

1001 tafelkleden in alle soorten en maten

1001 tafelkleden is trots op haar uitgebreide assortiment in tafelkleden en tafelzeilen. Deze zijn met grote zorgvuldigheid uitgekozen. De kleden of zeilen kunnen rond, rechthoekig en in meerdere formaten worden besteld. De diverse beschikbare prints maakt iedere tafelkleed uniek. Naast tafelkleden en tafelzeilen, heeft 1001 tafelkleden ook tafelbeschermers en plakfolie in het assortiment zitten. U vindt zo zeker het tafelkleed waar u naar op zoek bent!