1001 tafelkleden voor een speciale gelegenheid

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je een tafelkleed aan zou schaffen.

Om je tafel te beschermen, om in een handomdraai een nieuwe sfeer te creëren of om een ruimte aan te kleden bijv. in combinatie met een vloerkleed, zodat geluiden wat gedempt worden.

Het is ook altijd leuk om je tafelkleed met de seizoenen te wisselen: neem bijvoorbeeld in de herfst een tafelkleed met pompoenen, in de lente één met bloesem en in de zomer één met uitbundige bloemen. Natuurlijk denk je bij een winter tafelkleed direct aan de kerstdagen, de meest speciale dagen van het jaar om gezellig met familie en vrienden om de tafel te zitten en te genieten van een overvloed aan lekker eten en drinken.

Bij 1001tafelkleden.com vind je heel veel kerst tafelkleden voor de feestdagen. Of je nu een maagdelijk wit kerst tafelkleed zoekt of een uitbundig, kleurrijk kerst tafellaken, er is voor elke sfeer een uitgebreide collectie tafelkleden.

Er zijn verschillende materialen voor tafelkleden. Je hebt afneembare tafelkleden en gewone stoffen tafelkleden. De eenvoudigste versie van een afneembaar tafelkleed is een tafelzeil op basis van pvc.

Als je een luxe afwasbaar tafelkleed zoekt kom je terecht bij de gecoate stoffen tafelkleden, waarbij de stof structuur nog duidelijk voelbaar is. De coating van deze tafelkleden is zo geavanceerd dat je die bijna niet voelt, terwijl het tafelkleed net zo eenvoudig af te nemen is als een plastic tafelzeil. De gecoate tafelkleden zijn ook wasbaar in de wasmachine op een 30 graden fijnwasprogramma. Je kunt ze aan de achterzijde strijken met stoom, waardoor de coating opnieuw geactiveerd wordt.

De nieuwste loot aan de tafelkleden-familie zijn de uiterste scherpe, digitaal bedrukte tafelkleden, gemaakt van 100% recyclebaar/hernieuwbaar polyester met de “look and feel” van katoen. Ze zijn te bestellen vanaf 15 oktober 2021. Deze tafelkleden zijn heerlijk makkelijk in gebruik: wasbaar op 60 graden en strijkvrij, dus het is: gebruiken…wassen…en weer op tafel. Ze zijn bedrukt in de meest uiteenlopende designs, waaronder veel kerst tafelkleden met thema’s als “natural Christmas”, “bohemian Christmas”, “Mexican Christmas”, “cozy Christmas” enz.

Nieuw zijn ook de neo classic tafelkleden met vintage patroontjes, die zo uit ouderwetse behangboeken weggelopen zouden kunnen zijn.

Natuurlijk zijn er nog veel meer speciale gelegenheden waarvoor je een tafelkleed kunt gebruiken, denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een verjaardag, een jubileum, een housewarming, enz.

Het is ook een plezier om samen met je kind of kleinkind een tafelkleed uit te zoeken wat iedereen mooi vindt. Er zijn leuke designs voor kinderen met grote jungle dieren zoals zebra’s, neushoorns en giraffen maar er is ook een design met ieniemini lieveheersbeestjes. Er zijn absoluut tafelkleden waar groot en klein blij van worden.

Bijzonder is dat heel veel tafelkleden ook geschikt zijn voor enorme tafels. Je hoeft niet meer in de stress te zitten als je een grote ronde tafel hebt van 250 cm doorsnede. Je vindt met gemak een groot rond tafelkleed met een diameter van 300 cm dat helemaal naar jouw zin is. Ook ovale vormen, grote vierkanten en grote rechthoeken zijn geen probleem. Elk tafelkleed wordt met zorg op maat gemaakt. En heb je een tafel die helemaal niet in een hokje past: op elk tafeltje past een kleedje! Stuur een mal op van de tafel en het komt goed!
En last but not least: het is enorm handig om onder je tafelkleed een antislip ondertafelkleed te gebruiken. Een ondertafelkleed is een wezenlijk onderdeel van een goed en fijn gebruik van je tafelkleed. Bij het gebruik van een antislip ondertafelkleed blijft je tafelkleed mooi strak op tafel liggen en rimpelt het niet snel op. Het is bovendien een extra bescherming van je tafel tegen vocht en vet en tegen het geweld van kleine kinderhandjes, kattenklauwtjes en hondentandjes. Echt een aanrader!

Kortom, voor een speciaal kerst tafelkleed of tafelkleed voor een andere gelegenheid ga je naar 1001tafelkleden.com.