Een tafelkleed voor elke gelegenheid

Maak je  interieur weer gezellig maken voor de donkere dagen.

Na een heerlijke mediterrane zomer genieten we van de herfst met zijn bladeren, pompoenen, noten, kastanjes en niet te vergeten de wind en de (zeer welkome) regen. Het is na zo’n mooie zomerperiode wel even schakelen van buiten naar binnen. Begrijpelijk dat we juist in de herfst ons interieur weer gezellig maken voor donkerdere dagen.

Bij 1001tafelkleden.com vind je een tafelkleed voor elke gelegenheid. Marry, moeder en interieurfreak, startte de webshop in 2005 omdat er online geen eigentijds tafelkleed te vinden was. Toen de kinderen wat groter werden hielpen ze al snel mee en sinds enkele jaren wordt het bedrijf gerund door mama Marry (mail en orderverwerking), zoon Ruud (IT), dochter Danielle (orderverwerking en marketing) en zoon Eward (manusje van alles). Een echt familiebedrijf dus.

Marry: “Het geeft ons enorm veel plezier om u als klant te voorzien van een prachtig en uniek tafelkleed voor veel mooie momenten aan tafel! Want “aan tafel” is bij uitstek de plek waar je elkaar ontmoet en het leven met elkaar deelt. Het is prettig om dan een praktisch en stylish tafelkleed te hebben als basis.”

Elk tafelkleed wordt ambachtelijk en met de grootste zorg op maat gemaakt. Het is een 100% EU-NL product.

Dus ga snel naar 1001tafelkleden.com voor veel mooie afneembare, vlekwerende tafelkleden en stoffen tafelkleden. Heb je een enorm grote ronde of vierkante tafel, kijk dan op https://www.1001tafelkleden.com/tafelkleed/extra-groot-tafelkleed, voor grote ronde tafelkleden met diameters van 180 tot wel 300 cm doorsnede of evenzo grote vierkante tafelkleden.

Tip van Daniëlle: “De feestdagen lijken nog ver, maar ‘time flies’, dus bestel op tijd jouw feesttafelkleed, zodat je de basis van je gedekte tafel ook tijdig in huis hebt.”