Tafelkleden, trendy & hip

Tafelkleden zijn ontzettend trendy en onmisbaar in ieder huis. Een tafelkleed is perfect om uw mooie tafel te beschermen.

Van trendy tot basic. Alle soorten tafelkleden

Wanneer het gaat om gemors tijdens het eten of juist voor knutselen, creatieve bezigheden of juist voor de bescherming van uw tafel, een tafelkleed is de perfecte keuze. Een tafelkleed is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en gezellig. Het maakt uw tafel netjes en stijlvol opgemaakt of gedekt.

Gekke prints en prachtige patronen

Bij 1001Tafelkleden kunt u kiezen uit de mooiste tafelkleden en in verschillende stijlen. Zo kunt u kiezen uit verschillende prachtige patronen en prints. Kiest u voor grafische vormen in uw tafelkleed? Dan wordt uw tafel een ware eyecatcher. Ziet u het liefst uw eigen tafel? Een transparant tafelkleed is dan de juiste keuze voor u. Uw tafel krijgt de beste bescherming en verliest daarbij niets van zijn charmes. Een tafelkleed speciaal voor een fijn dinertje? Ook voor chique tafelkleden bent u bij ons aan het juiste adres. Van trendy tot basic; bij 1001Tafelkleden vindt u het tafelkleed dat u zoekt en mooi vindt!

In iedere maat

De tafelkleden van 1001Tafelkleden zijn in vrijwel elk formaat te bestellen. Van rond, vierkant of rechthoekig tot zelfs ovaal.  Bij ieder tafelkleed kunt u gemakkelijk het gewenste formaat aangeven. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u altijd contact met een van onze medewerkers opnemen. Zij helpen u graag verder. Bent u op zoek naar een tafelkleed voor buiten? Wij hebben een speciale categorie voor tafelkleden die geschikt zijn voor buiten. Hier vindt u een grote collectie voor tafelkleden voor het buitenleven. Laat het voorjaar maar beginnen!

Geniet van een mooi tafelkleed

Ons doel is om iedere tafel van een prachtig tafelkleed te voorzien. Geen tafel is voor ons te groot of te klein. Vanuit 1001Tafelkleden vinden wij het daarom ook belangrijk dat er concurrerende prijzen worden gevraagd voor deze tafelversierder. Wij maken daarom een tafelkleed voor iedere smaak en voor ieder budget. U kunt kiezen voor een tafelzeil die goedkoper is, maar er zijn ook mooie tafelzeilen die wat langer meegaan. Zo kunt u altijd een passend tafelkleed uitzoeken! 1001Tafelkleden biedt u een groot assortiment aan van tafelkleden, tafelzeilen, plakfolie en tafelbeschermers. In het assortiment vindt u meer dan 2000 tafelkleden! Deze zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop.