Hangende multi-talenten

Hanglampen zijn een eye-catcher in elk interieur. SLV heeft haar assortiment uitgebreid met pendelarmaturen in alle vormen en maten.

Ga 2019 goed van start met SLV

Hanglampen geven niet alleen een gezellig licht boven de eettafel of in de woonkamer. Boven een bureau, in de hal aan het hoge plafond of in de keuken, worden pendelarmaturen graag gebruikt voor de verlichting. Om deze reden heeft SLV haar assortiment verrijkt met elegante, functionele, praktische en ongebruikelijke varianten van hangarmaturen. Zodat u in 2019 altijd de beste oplossing voor uw interieur vindt!

Naast het feit dat pendelarmaturen in vele vormen, kleuren en materialen te krijgen zijn, heb je bovendien een steeds ruimere keuze voor verlichting die is uitgerust met LED. Je hoeft dan geen losse lichtbron meer erin te zetten. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een duurzame LED filament lichtbron met de retro gloeilamp uitstraling.

Bij SLV heb je bovendien een ruime keuze bijpassende wand- en plafondarmaturen, zodat je je interieur in een uniforme stijl kunt inrichten qua verlichting.