Mix & Match: altijd de perfecte lamp

De "Mix & Match" serie van SLV maakt het mogelijk om bij elke interieurstijl de perfecte lamp samen te stellen.

Voet + kap = jouw lamp

Voor iedereen die van afwisseling houdt, is MIX & MATCH een slimme oplossing: de armaturen kunnen telkens weer opnieuw gecombineerd worden. Met deze productserie kunnen staande, tafel-, pendel- en plafondlampen met uiteenlopende kleuren en hoogwaardige afwerking eenvoudig gecombineerd worden – passend bij de stijl van het interieur en de stemming van dat moment. Er zijn letterlijk duizenden combinaties mogelijk!

Zin in iets nieuws? Met het FENDA MIX & MATCH-systeem kunnen lampenkappen snel en zonder gereedschap verwisseld worden. Kies uit vele kleuren en materialen en creëer in een oogwenk een nieuwe sfeer – afhankelijk van uw stemming of passend bij uw inrichting.

Zo persoonlijk als je thuis is, zou ook je verlichting moeten zijn. Met het FENDA MIX & MATCH-systeem kun je zelf staande, tafel-, pendel- en plafondarmaturen samenstellen. Dankzij de enorme diversiteit aan kleuren en materialen wordt je fantasie hoogstens door de hoogte van de ruimte beperkt.

De MANA wandlampen zijn een visueel hoogtepunt voor de zeer bijzondere lichtmomenten in je interieur. De armatuur kan samengesteld worden uit elementen van uiteenlopende materialen en kleuren. Dit maakt haar zo bijzonder. Kies uit de drie modellen gewoon de armatuur die je het meest aanspreekt en rust deze uit met een cover naar keuze.