Vloerinbouwlampen

Vloerinbouwlampen van SLV zijn bijzonder geschikt om licht in het duister te brengen

VLOERINBOUWLAMPEN - VEILIGE STAP VOOR BUITENSHUIS

 

Vloerinbouwlampen van SLV zijn bijzonder geschikt om licht in het duister te brengen. Met name voor buitenshuis is er een grote keuze aan spots en grondprofielen. Deze zijn verkrijgbaar in ronde en rechthoekige en uiterst vlakke constructie, overwegend met roestvrij stalen kappen. Zoekt u bijvoorbeeld een beloopbare vloerinbouwspot met geringe inbouwdiepte, dan slaagt u zeker in ons omvangrijke assortiment aan vloerinbouwlampen.

Een greep uit ons assortiment

DASAR 100 PREMIUM

  

De loop- en krasvaste hoogspanningslamp voor vloerinbouw DASAR 100 Premium met ronde RVS-dekplaat en glazen afdekplaat is met warmwitte, krachtige Power LED's uitgerust. Door de beveiligingsklasse IP67 is de lamp geschikt voor buitengebruik. Deze wordt direct op 230 V netspanning aangesloten. Voor een eenvoudige montage bevindt zich een inbouwpot in de leveringsomvang. Daarnaast heeft de armatuur een hoge thermische, chemische, mechanische en optische bestendigheid. Het stilstaan nog eens versies van de lamp met anderen stralingshoeken of alternatief met een rvs behuizing ter beschikking. Deze lamp bevat ingebouwde ledlampen. EEK: A - A++. De ledlampen kunnen in de lamp niet worden vervangen.

ROCCI 125

 

De vloerinbouwarmatuur ROCCI 125 met rond roestvrijstalen afdekplaat en transparante glasafdekking is met een COB LED's module uitgerust. Door de beveiligingsklasse IP67 is de met twee verschillende afdekplaatjes beschikbare lamp geschikt voor buitengebruik. Deze wordt direct op 230 V netspanning aangesloten. Voor een eenvoudige montage bevindt zich een inbouwpot in de leveringsomvang.

DASAR 225 

De hoogspanningsled vloerinbouwarmatuur DASAR 225 met vierkante roestvrijstalen afdekplaat en gedeeltelijk gesatineerde glasafdekking is met een krachtige ledmodule van de fabrikant Philips uitgerust. Waardoor beveiligingsklasse IP67 en het indirecte lichtuittrede is armatuur voor buitengebruik geschikt. De armatuur wordt via de ingebouwde driver direct op 230 V aangesloten. Voor een eenvoudige montage bevindt zich een inbouwpot in de leveringsomvang.

Voor meer vloerinbouwlampen klik hier