Profielfoto van SLV Nederland

SLV Nederland

Kazernestraat 19, 5928 NL Venlo

Over ons

SLV is een verlichtingsmerk met een assortiment van meer dan 3500 producten, gericht op woningen, kantoren, horeca en winkels. Daarnaast kan SLV Nederland u ondersteunen met licht- en productadviezen, lichtplannen in 2D of 3D, besparingsberekeningen, technische documentatie en ontzorging van offerte tot opvolging.

Over SLV Nederland

SLV Nederland werd ruim 35 geleden opgericht onder de naam “Lagotronics”. Sinds 2005 is het bedrijf onderdeel van de SLV familie en werkzaam met 18 medewerkers vanuit Venlo, Nederland. Ons team van professionals omvat onder andere een aantal lichtadviseurs die u kunnen ondersteunen met lichtplannen en productadvies in uw verlichtingsprojecten.

KWALITEIT. ENGINEERED IN GERMANY. DESIGNED IN EUROPE.

Aan al onze producten stellen wij hoge eisen op het punt van design en engineering. Technisch ontwikkelen we onze producten in ons hoofdkantoor in Duitsland. Het design ontstaat hoofdzakelijk in samenwerking met creatieve ontwerpers in Europa. Ons ultramoderne laboratorium in Übach-Palenberg test onze producten uiterst grondig – van EMC, energie-efficiëntie en lichtkwaliteit tot spatwaterdichtheid en weersbestendigheid wordt alles hier doorgelicht.

DESIGN- EN TECHNOLOGIE TRENDS: GEFOCUST OP FASCINATIE EN WERKING.

We letten op de innerlijke en uiterlijke waarden, zodat de producten niet alleen een streling zijn voor het oog, maar ook voldoen aan de hoge markteisen zoals efficiëntie en een lange levensduur. Wij sporen nieuwe design- en technologietrends vroeg op. Zo ontstaat in ons ideeënrijke inhouse designteam, in samenwerking met gerenommeerde productontwerpers en toonaangevende technologiepartners, elk jaar een groot aantal nieuwe producten. Van SLV-producten word je blij.

EXTREEM HOGE LEVERPRESTATIES: WIJ ZIJN UW MAGAZIJN.

We leveren overal ter wereld extreem snel en betrouwbaar, zodat u onmiddellijk over uw producten kunt beschikken. Hiervoor is ons uiterst efficiënt logistiek centrum verantwoordelijk, waar 98% van onze 3.500 artikelen voortdurend op voorraad zijn. Zodra u uw artikelen besteld heeft, zijn ze al naar u onderweg: in Duitsland leveren wij binnen 24 uur, in delen van Europa binnen 48 uur.

PRIJS EN KWALITEIT: EEN EVENWICHTIGE VERHOUDING

Bij SLV is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Zo kunt u altijd op het beste resultaat rekenen. De hoge kwaliteit, de nieuwste design- en technologietrends als ook een uitstekende leverbetrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons – en dat allemaal tegen aantrekkelijke prijzen. Stel ons eens op de proef!

Contact

SLV NEDERLAND

Bezoek- en postadres (geen showroom!)
Noorderpoort 28
5916 PJ Venlo

Wij gaan verhuizen!
Vanaf 18 juni 2018 is ons adres:
Kazernestraat 19
5928 NL Venlo

Contactgegevens
T +31 77 320 43 43
F +31 77 320 43 40
info@slv.nl

Of neem eens een kijkje in onze webshop