LICHTCONCEPTEN VOOR HOTELS, VAKANTIEWONINGEN & VAKANTIEAPPARTEME

Rügen is het grootste en misschien ook mooiste eiland van Duitsland.

Hier bevindt zich aan de oostkust, in Prorer Wiek, een architectonische bijzonderheid die stamt uit het voormalige KdF Seebad Rügen. De hutten Mariandl am Meer zijn verhuisd naar Blok IV, dat vandaag weer kan worden gebruikt en opnieuw is ontworpen. De SLV draagt ??bij aan het contrastrijke concept met zowel binnen- als buitenarmatuur.

Vlakke gebieden in het zuiden, beboste hoogten in het noorden, imposante krijtrotsen in het noordwesten: zwembadarchitectuur en vissersdorpjes zijn verspreid over het hele eiland en in het oosten zet het Prora-complex nieuwe normen op het gebied van architectuur: als monument van de Duitse sociale en bouwgeschiedenis en een belangrijk getuigenis van het nationaal-socialisme en de DDR.

Nu, bijna 85 jaar nadat de eerste hoeksteen is gelegd, zijn er verbouwingen en uitbreidingen uitgevoerd en in de planningsfase. Een gevarieerde combinatie van hotels, gastronomie, woongebieden en bedrijven moet een nieuwe plek van verlangen creëren. Sinds 2004 is het belangrijk om de architectuur van Prora te behouden en aantrekkelijk te maken voor huidig ??en toekomstig gebruik.

Daarom is Block IV in verschillende delen (A tot J) onderverdeeld. Terwijl permanent wonen op de voorgrond staat in de huizen A tot en met F, voorziet het gedeelte van de huizen G tot J in de creatie van vakantiewoningen met hotelachtige service.

 

Voor meer informatie bezoek u op onze website