Mooie houten jaloezieën

Waarom houten jaloezieën? Houten jaloezieën hebben de bijzondere eigenschap dat ze veel klasse aan je interieur geven.

Houten jaloezieën, een klasse apart

Waarom houten jaloezieën?

Houten jaloezieën hebben de bijzondere eigenschap dat ze veel klasse aan je interieur geven. Door het natuurlijk materiaal passen ze makkelijk in ieder interieur, van modern tot klassiek. Naast het decoratieve aspect zijn houten jaloezieën bovendien ook nog erg praktisch. Een overmaat aan zonlicht kun je hiermee makkelijk verbannen uit de kamer. Want iedereen weet hoe irritant de zon kan zijn als deze op je gezicht brandt of op je beeldscherm reflecteert als je aan het werk bent. Daarnaast is het handig voor de privacy. Als het donker wordt, zorgen ze ervoor dat niemand naar binnen kan kijken. Dat geeft ook 's avonds natuurlijk een veilig gevoel.

Makkelijk online bestellen

Bij Creon Raamdecoratie heb je de mogelijkheid om op zeer gemakkelijke wijze jaloezieën van hout te bestellen. En dat tegen een zeer scherpe prijs. Tijdens het bestellen heb je een aantal mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Zo is er de mogelijkheid om ze passend op maat te bestellen. Je kunt de breedte en de hoogte nauwkeurig in centimeters invullen. Daarnaast kun je nog veel specifiekere dingen aanvullen. Zoals de breedte van de lamellen. Wanneer je dit op een goede manier hebt ingevuld, kan er bijna niets misgaan! Let er wel op dat het allemaal heel nauwkeurig moet zijn. Wanneer je niet zeker weet of de maten kloppen, is het altijd mogelijk om contact op te nemen, zodat je verder geholpen kan worden.

Veel keuzemogelijkheden

Naast alle specifieke metingen, zijn er ook nog andere mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Zo heb je de keuze tussen een ladderband en een ladderkoord. En kun je deze ladderband of koord zowel in het zwart als in het wit bestellen. Daarnaast zijn er heel veel mogelijkheden wat betreft de kleur van de lamellen. Dit varieert van 'sand' tot een kleur als 'dark walnut'. Op de website kun je meteen zien hoe die kleuren van de houten jaloezieën eruit zien, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je deze eenmaal in huis hebt. Daarbij kun je ook kleurenstalen bestellen, zodat je ze helemaal in het echt kan zien, in plaats van op je computerscherm. Dat is nog handiger.

Vragen? Voor vragen over bijvoorbeeld de montage of andere zaken, kan er altijd direct contact worden opgenomen. Je wordt vriendelijk geholpen door een van onze deskundige medewerkers. Iedereen wil natuurlijk schitterende jaloezieën tegen een zo scherp mogelijke prijs. https://www.creon-raamdecoratie.nl/houten-jaloezieen.html