Inbouwrolluiken

Creon inbouwrolluiken beschermen tegen de felle zon en insecten in de zomer. En in de winter blijft het binnen warm. Door de isolatie zeer energiebesparend.

Comfort van inbouwrolluiken

Huis aan het bouwen? Kies dan voor inbouwrolluiken!

Ben je een nieuw huis aan het bouwen, of bezig met een forse verbouwing? Dan zijn inbouwrolluiken een uitstekende keuze. Een inbouwrolluik wordt direct in de gevel geïntegreerd. Dat is praktisch en fraai om te zien. Bij Creon vind je altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs.

De ideale manier om rolluiken te bevestigen

Deze rolluiken kunnen naadloos worden ingebouwd. Indien de ramen achter de buitenmuur geplaatst zijn, kan de omkasting samen met de geleiders van het rolmechanisme keurig worden weggewerkt achter de gevel. Op die manier is het bijna niet te zien dat je überhaupt luiken hebt als ze omhoog zijn. Verder zijn er twee opties voor de opening van de omkasting: aan de achterzijde en aan de onderzijde. Zo heb je de flexibiliteit om de oplossing te kiezen die het best bij je huis past.

Altijd verzekerd van de juiste maat

Creon inbouwrolluiken worden op maat gemaakt. Je hoeft alleen maar een paar specificaties door te geven, en Creon doet de rest. Zo ben je dus altijd verzekerd van een perfecte aansluiting. Ook heb je de mogelijkheid om diverse andere zaken naar jouw wensen aan te laten passen. Dat kan bijvoorbeeld de kleur van de lamellen en de geleiders zijn, maar ook het soort bediening en zelfs de bedieningszijde kun je zelf bepalen.

Ongedierte buiten, warmte binnen

Rolluiken vormen in het algemeen een stevige en betrouwbare afsluiting. Door de uitstekende aansluiting bij je gevel en ramen zijn inbouwrolluiken daarvan echt een toonbeeld. De horizontale lamellen houden 's zomers de hete zon en muggen buiten, terwijl 's winters de warmte juist heerlijk binnen blijft. Je kunt dus in alle seizoenen genieten van het comfort en de energiebesparende isolerende werking. Ook fungeren deze rolluiken als een uitstekende geluidsisolator. Bovendien zijn ze zeer veilig. De robuuste horizontale lamellen blokkeren namelijk automatisch indien ongewenste bezoekers het rolluik omhoog proberen te doen; dus niemand komt zomaar binnen.

Inbouwrolluiken van Creon

Met inbouwrolluiken van Creon haal je een jarenlange expertise en uitstekende kwaliteit in huis tegen een zeer scherp tarief. Omdat elk rolluik naar jouw wensen op maat wordt gemaakt en eventueel nog verder wordt aangepast, krijg je altijd precies wat je wilt. Ook ben je verzekerd van een uitstekende bouwkwaliteit. Deze rolluiken zijn namelijk zo goed ontworpen en zo duurzaam dat je standaard vijf jaar garantie krijgt! https://www.creon-rolluiken.nl/inbouw-rolluiken