string(1) "p"

Screens kopen, online

Je hebt screens vast weleens gezien op bedrijventerreinen. Kantoren maken namelijk graag gebruik van deze stijlvolle raamdecoraties.

Screens, ook voor woningen

Screens zijn bovendien ze heel handig. Daarom komen ze ook steeds meer in opmars in woonwijken. Want waarom zou je het screens kopen aan het bedrijfsleven overlaten, terwijl ze zo nuttig en stijlvol zijn. Bovendien kun je ze tegenwoordig eenvoudig online bestellen.

Screens kopen: privacy, zonwerend en elegant

Screens nemen zeer weinig ruimte in. De platte raamdecoraties zitten ook aan de buitenkant bevestigd, waardoor er plek genoeg overblijft op de vensterbank. Het grootste voordeel van screens kopen is echter dat ze het zonlicht tegenhouden en tegelijkertijd zicht naar buiten bieden. Zo kun je toch op een mooie zomerdag de gezelligheid op straat zien of naar de bloemen in je tuin kijken zonder dat de zon hinderlijk naar binnen schijnt. Screens worden daarom ook vaak ingezet om geen inkijk te hebben. Verder kun je de screens zo ver open en dicht doen als je wilt. Wil je je raam helemaal bedekken of liever voor de helft? Met dit soort raambedekking heb je dat zo geregeld.

Ontdek de verschillende soorten screens

Bij het screens kopen kun je kiezen uit twee soorten: normale screens en ritsscreens. De eerste heeft als voordeel dat het prijsvriendelijker is. Dit komt omdat het doek los in de geleider zit. Dat heeft wel weer als nadeel dat de wind het doek kan laten wapperen. Bij een ritsscreen is het doek opgesloten in de zijgeleider. Hierdoor krijgt de wind geen vat op het doek. Weet je niet precies welke soort je het beste kiezen kan? Vraag het dan gerust aan de helpdesk van Creon Rolluiken. Wij helpen je graag bij het nemen van de juiste beslissing.

Screens kopen: kies de juiste maat

Een screen wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Het is dus belangrijk dat je goed opmeet hoe groot je ramen zijn. Je kunt voor advies daarover ons altijd bellen. Ook de kleur is een belangrijke factor bij het aanschaffen van screens. Omdat via het beeldscherm een kleur anders kan overkomen dan in het echt, is het aan te raden om eerst via onze onlineshop een monster bestellen. Zo zie je in het daglicht of je de gekozen kleur echt mooi vindt.