Rolluiken perfect op maat

Je verwacht het misschien niet maar een rolluik heeft ook in een woning veel voordelen. Naast de isolatie levert het een goede bijdrage aan de beveiliging.

Keuzes in rolluiken

En een goede beveiliging is tegenwoordig bijna geen luxe meer. Maar om echt optimaal te profiteren van deze voordelen is het wel een vereiste dat de rolluiken perfect op maat zijn en goed aansluiten. Maar om optimaal te kunnen profiteren van je rolluik, moet het wel perfect aansluiten op je woning. Naast de gewone rolluiken kun je ook beslissen om rolluiken met hor aan te schaffen. In de zomermaanden als de insecten weer volop aanwezig zijn, is het zeer prettig als de hor al in het rolluik aanwezig is. Zo sla je twee vliegen in een klap!

Rolluiken samenstellen

Wanneer je een nieuw rolluik aanschaft, heb je een grote keuze in mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit de kleur van de lamellen, geleider en omkasting, maar ook uit het type omkasting. Verder kun je kiezen uit het type bediening en hoe de rolluiken geplaatst moeten worden. Heb je bijvoorbeeld een vensterbank of iets dergelijk rondom je ramen? Met goede instructies is het opmeten en doorgeven van de exacte maten een eenvoudig klusje. Bij Creon worden alle rolluiken in hun Nederlandse fabriek precies op maat gemaakt. Zo zijn rolluiken op maat eenvoudig in huis te halen.

En zelf monteren

Als rolluiken perfect aansluiten op je raam en gevel, is de montage en installatie zeer simpel. Creon geeft duidelijk instructies en leidt je stap voor stap door het installatieproces. Hierdoor hoef je geen aannemer of monteur in te huren, en dat bespaart enorm op je montagekosten. Zo krijg je voor een scherpe prijs, perfect sluitende rolluiken op maat. En als je vragen hebt, de deskundige medewerker staan voor klaar met goed advies.

Goede prijs/kwaliteit

Het lijkt misschien wel dat met deze persoonlijke service en de goede kwaliteit rolluiken de prijs wel hoog zal liggen. Niets is minder waar! Doordat Creon slim inkoopt, kunnen ze de kosten laag houden. Jij profiteert van deze lage kosten en ook bespaar je op de montagekosten door de rolluiken zelf te installeren. Deze win-winsituatie maakt het aanschaffen van rolluiken nu zeer voordelig.