Bijzondere raamdecoratie

Of het nu gaat om houten jaloezieën, plisségordijnen en duo rolgordijnen (dag en nacht rolgordijn). Het aanbod is breed en zeer divers.

Bijzondere raamdecoratie voor ieder interieur

 

Ieder interieur is uniek en ingericht volgens de wensen en smaak van de bewoners. Niet alleen de meubelen worden met zorg uitgezocht maar ook aan de vloeren en raamdecoratie wordt veel aandacht besteedt. Zo veel smaken, zo veel variatie in raamdecoratie. Of het nu gaat om houten jaloezieën, plisségordijnen en duo rolgordijnen (dag en nacht rolgordijn). Het aanbod van raamdecoratie is zeer divers. Of jouw interieur nu landelijk, strak of modern is; er is een ruime keuze. De houten jaloezieën zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in 17 trendy kleuren. Als je de kleur vooraf wilt zien kan je eenvoudig een kleurmonster bij bestellen. Zo weet je zeker welke stijl of kleur goed bij jouw interieur past.

Het gemak van maatwerk

Uitstekend maatwerk hoeft niet duur te zijn. Bij Creon zijn ze hierin gespecialiseerd. De raamdecoratie wordt tegen een vriendelijke prijs voor u op maat gemaakt. Zelf inkorten of assembleren hoef je thuis niet te doen. Alleen het monteren van het materiaal doe je zelf, waardoor je voordeliger uit bent. Bij de producten worden altijd montage-instructies geleverd, zodat je verder alleen nog een boor, schroeven en pluggen nodig hebt. Om je decoratie goed in te meten, heeft Creon een overzichtelijke pagina waar je alle informatie vindt over het inmeten. Zo kun je je gewenste product goed inmeten voor je overgaat op een bestelling. Bestel bij online en ervaar het gemak van maatwerk dat je eenvoudig zelf kan monteren.

Eenvoudig online de prijs berekenen

Qua prijs kom je bij Creon niet voor vervelende verrassingen te staan. Je berekent de kosten van je product eenvoudig zelf online. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kan je bekijken wat het kostenplaatje is van de verschillende mogelijkheden.

Kom kijken in de showroom

Dat kan natuurlijk ook. Tijdens een bezoek aan de showroom kan je alle raamdecoraties zelf ervaren en zo goed bekijken welke raamdecoratie geschikt is voor jouw interieur. Tevens staan hier specialisten klaar die al je vragen graag beantwoorden en een bestelling kunnen plaatsen. Bij het plaatsen van een bestelling kan je kiezen of je de bestelling wilt laten bezorgen, of dat je ze zelf ophaalt in Sliedrecht. Bij Creon monteer je je materialen zelf, maar je staat er nooit alleen voor. Zij bundelen de voordelen van een online én fysieke winkel.

https://www.creon-raamdecoratie.nl