Een duo rolgordijn is sfeervol

Ben je op zoek naar een verrassende manier om je ramen van raamdecoratie te voorzien? Denk dan eens aan een duo rolgordijn.

Het lijkt op een normaal rolgordijn maar is net even anders. Een duo rolgordijn bestaat uit twee banen stof die onderbroken worden door doorzichtige stukken. Je kunt de banen stof langs elkaar heen bewegen waardoor je kunt spelen met licht. Van halfopen tot helemaal dicht. Zoals je ziet is een duo rolgordijn flexibel en biedt veel mogelijkheden. Maar er is meer dan sfeer alleen.

Welke maat en kleur wens je?

Een duo rolgordijn is namelijk in veel prachtige kleuren te krijgen. Denk daarbij aan gedempte kleuren als Taupe, Antraciet en Bamboe tot vrolijke, heldere kleuren als Lichtgroen, Lichtblauw en zelfs Rood. Mocht je nog twijfelen over de kleur, bestel dan eerst een kleurstaal. En verder zijn ze precies op maat te bestellen. De maat kun je exact aangeven op de website van Creon. Zo is jouw duo rolgordijn volledig op maat en helemaal naar je eigen wensen en smaak. En nog meer functies Een duo rolgordijn op maat ziet er net wat fraaier uit dan een standaard fabrieksmaat. Hierdoor sluit het ook mooier aan op je kozijnen. Verder heeft een duo rolgordijn ook nog meer functies. Zo heb je geen last meer van inkijk van buiten en kun je heel makkelijk het zonlicht reguleren in de kamer. Een duo rolgordijn is zo een waardevolle aanwinst van je interieur en woongenot.

Een duo rolgordijn van Creon

Bestellen bij Creon is niet alleen heel makkelijk maar levert je daarbij nog een aantal voordelen op. Zo hoef je maar 5 procent aan te betalen en je op maat gemaakte duo rolgordijn wordt vervolgens na ongeveer 12 werkdagen bij je aan huis bezorgd. Verder kun je bij Creon eerst een kleurenstaal aanvragen die verrekend wordt met je uiteindelijke bestelling. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan vast op de website en zie wat Creon allemaal in huis heeft.