Somfy rolluikmotor

Misschien wel de beste bediening van dit moment is de Somfy Rolluikmotor. Gemakkelijk te gebruiken, multifunctioneel en betrouwbaar. Een slimme keuze!

De beste afstandsbediening voor je rolluik

Rolluiken op afstand bedienbaar met Somfy Rolluikmotor

Rolluiken met elektrische bediening worden steeds populairder in Nederland. Dat betekent ook dat er veel te kiezen is. Maar de ene rolluikmotor is de andere niet. Misschien wel de beste bediening van dit moment is de Somfy Rolluikmotor. Gemakkelijk te gebruiken, multifunctioneel en betrouwbaar. Zo is de keuze snel gemaakt!

Alles wat handbediening niet is

Ouderwetse handbediening is soms behoorlijk omslachtig. Je moet veel kracht zetten en het is een hoop gedoe, zeker als je meerdere luiken hebt. Bovendien kunnen luiken heel lastig te bereiken zijn, bijvoorbeeld omdat ze hoog in de gevel zijn geplaatst. Met de Somfy Rolluikmotor heb je nooit meer last van dat soort dingen. Met één druk op de knop gaat je luik omhoog of omlaag. Zo is het bedienen van je rolluiken eenvoudiger dan ooit.

Het ultieme gemak van afstandsbediening

En dat is niet het enige. Somfy Rolluikmotoren zijn ook verkrijgbaar met afstandsbediening. Dat betekent dat je nu gewoon vanuit je luie stoel alle rolluiken in je huis kunt bedienen. En het mooie is dat de afstandsbedieningsfunctie ook beschikbaar is als uitbreiding van bestaande rolluikmotoren. Je huidige schakelaar blijft daarbij behouden en ook de motor kan op zijn plaats blijven. Perfect als je een opwaardering naar nog meer gebruiksgemak wilt.

Slim systeem voor optimale functionaliteit

Een rolluik kan nooit zomaar klakkeloos omhoog of naar beneden. Het intelligente ontwerp van een Somfy Rolluikmotor houdt daar uitstekend rekening mee. Je kunt bijvoorbeeld een automatische begrenzing instellen, zodat er altijd een perfecte sluiting is en het luik niet te ver omlaag gaat. Daarbij beschikt de motor over obstakeldetectie. Plotseling verschoven meubelstukken of spelende kinderen en huisdieren lopen op die manier geen enkel gevaar. Tegelijkertijd wordt ook het welzijn van je rolluik gewaarborgd. De automatische vorstbescherming stopt de motor indien de lamellen van het luik aan elkaar zijn gevroren, waardoor schade wordt voorkomen. En dankzij het stevige ontwerp kan het luik niet van buitenaf worden opgetild, zodat u en uw eigendommen veilig blijven.

Somfy Rolluikmotoren bij Creon

Bij verschillende rolluiken horen vaak ook verschillende rolluikmotoren. Daarom zijn Somfy Rolluikmotoren in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Bij Creon krijg je altijd deskundig advies over de motor die in jouw geval het beste is. Zo weet je dus zeker dat er een optimale aansluiting met je rolluik wordt gemaakt. Je hoeft enkel nog op het knopje te drukken! https://www.creon-rolluiken.nl/rolluik-motoren.html

Profielfoto van Creon Rolluiken
Creon Rolluiken
Sluisweg 2B, 3371 EV Hardinxveld-Giessendam