Mooi opgeruimd in een steigerhout kast

Is je woning aan een geheel nieuwe inrichting en een upgrade toe? Of wil je alleen wat kleine dingen wijzigen?

Alles past in steigerhout kast

Je hebt dan ongetwijfeld al een mooie zithoek voor ogen en ook je eetkamer is wellicht in gedachten al helemaal omgegooid. Nu ben je waarschijnlijk ook op zoek naar mogelijkheden om je serviesgoed, boeken en andere zaken op te slaan of uit te stallen. En ook voor je kleding en je schoenen kun je vast extra kastruimte gebruiken. Ga voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing en denk eens aan een steigerhout kast. Een kast van steigerhout kan je ruimte van charme voorzien, maar je interieur ook een robuust en stoer tintje geven.

Steigerhout, geschikt voor buiten en binnen
Steeds meer mensen kiezen voor meubilair van steigerhout. Steigerhout, dan vele jaren intensief gebruikt heeft, krijgt na verloop van tijd een doorleefd uiterlijk dat je zelfs als vintage mag bestempelen. Dat doorleefde karakter, waaraan je goed kunt zien dat het een heel verleden achter zich heeft, werkt bijzonder aantrekkelijk en is in zowel traditionele als moderne inrichtingen gemakkelijk in te passen. Steigerhout is van nature erg geschikt voor tuinmeubilair, maar is ook binnenshuis een materiaal waar je veel plezier aan zult beleven.

Een steigerhout kast past in iedere ruimte
Een steigerhout kast wordt ambachtelijk vervaardigd van stoer steigerhout. Voor elke ruimte van je huis kun je een passende kast laten ontworpen. Wat dacht je van zo’n stoere steigerhout kast in je badkamer, waarop je handdoeken en cosmetica uitstalt? Of als kledingkast in je slaapkamer of kledingkamer? Steigerhout van robuuste kwaliteit heeft een hoog draagvermogen en is dus bij uitstek geschikt voor servieskasten of boekenkasten. Je hebt de keuze uit tijdloos charmante modellen, maar ook uit kasten die uitgesproken industrieel ogen. En kies je een steigerhout kast omdat je een voorstander bent van recycling? Kijk dan ook zeker eens naar de kasten van sloophout, die al snel tot de eyecatchers van je woning zullen behoren.

Een steigerhout kast, geheel op maat gemaakt
Er is een uitgebreid assortiment kasten van steigerhout, in diverse modellen. Je kunt elk model in standaardmaten bestellen, maar als je echt wilt profiteren van de meerwaarde van steigerhout, dan ga je voor een op maat gemaakte kast. Een kastenwand die je gehele muur omvat of een ladekast van steigerhout met extra diepe lades, voor onze zeer ervaren ambachtelijke meubelmakers is dit niet meer dan normaal. Maak je maatwerkwensen bekend en jouw steigerhout kast wordt precies op maat gemaakt.