De stoere steigerhouten tafel

Deze voegt direct sfeer en persoonlijkheid toe aan uw woning. Er is een grote keuze in verschillende steigerhouten tafels tegen  betaalbare prijzen.

De steigerhouten tafel als sfeermaker

Omdat een steigerhouten tafel precies op maat gemaakt kan worden, weet u zeker dat deze perfect in uw ruimte past en dat u een uniek exemplaar bezit.

Waarom kiezen voor steigerhout?

Steigerhout is heel populair in de interieurwereld en dat heeft verschillende redenen. Het is een natuurlijk en duurzaam product dat na gebruik in de bouw een tweede leven krijgt. Natuurlijk wordt het gebruikte hout eerst gereinigd, gedroogd en geschuurd. Op verzoek krijgt een steigerhouten tafel ook een laklaag zodat hij beter bestand is tegen vocht en etenswaar. Zo'n tafel kan wel tegen een stootje maar een een extra krasje of deukje geeft de tafel juist een doorleefde uitstraling. Steigerhout is eenvoudig op maat te maken en te combineren met andere materialen, zoals een onderstel van staal of rvs. De uitstraling van een steigerhouten tafel is stoer en warm, een plek om gezellig samen aan te zitten.

Verschillende sferen met steigerhouten tafel

Er zijn strakke modellen met vier houten poten voor een moderne sfeer, knusse landelijke tafels met witgelakte onderdelen en klassieke robuuste kloostertafels met karakteristieke poten en dik tafelblad. Een steigerhouten tafel staat ook prachtig in een industriële interieurstijl met een stoer stalen onderstel in meerdere vormen of eentje van steigerbuizen. Met eetkamerstoelen in dezelfde stijl versterkt u de sfeer. Door juist met contrasten te spelen, bijvoorbeeld met zachte stoffen of modern design, maakt u een eclectisch statement. Naast eettafels maken we verder salontafels en tuintafels van steigerhout. U kunt de sfeer in het hele huis doorvoeren, er zijn heel veel mogelijkheden voor op maat gemaakte meubels in de woonkamer, slaapkamer, badkamer en tuin.

Een steigerhouten tafel kopen

Op de website van meubels-van-steigerhout.nl ziet u voorbeelden van de sfeer die een tafel van steigerhout kan bieden. Zij denken met u mee zodat u precies de tafel krijgt die bij u past en ze letten op realiseerbaarheid en betaalbaarheid. Kom dus gerust langs om inspiratie op te doen en samen te overleggen over uw ideeën. Ze maken graag voor u een sfeervolle steigerhouten tafel waar u lang met plezier naar kijkt.