Stoer slapen op een steigerhouten bed

Je brengt ongeveer een derde van je leven in bed door. Dat is best lang. En het grootste deel van die tijd besteed je aan een gezonde nachtrust.

Sfeer in de slaapkamer

Maar op de momenten dat je wakker bent, wil je dat je je geheel thuis voelt in je slaapkamer. Mag je slaapkamer iets meer sfeer uitstralen of ben je van plan om deze geheel op nieuw in te richten? Een goed en comfortabel bed staat daarbij uiteraard centraal. Kies voor kwaliteit, sfeer en duurzaamheid. Een steigerhouten bed voldoet aan al die eisen en wordt geheel op maat gemaakt. Van een steigerhouten bed kun je daarom jarenlang plezier hebben.

Het bijzondere van een steigerhouten bed

Als je denkt aan steigerhout, dan zie je ongetwijfeld stellages op een bouwplaats voor je. Dikke balken met een hoge draagkracht op een stoer en robuust geraamte van steigerpijpen. Hout met een ruwe structuur, blootgesteld aan weer, regen en wind. De laatste jaren is de vraag naar gerecycled steigerhout enorm toegenomen. Dat is niet voor niets. Steigerhout heeft een stoere uitstraling en een vintage look. Juist doordat het bloot heeft gestaan aan wisselende weersinvloeden, heeft steigerhout een natuurlijke beschermlaag opgebouwd die het een wat grauwe en robuust ogende kleur geeft. Van steigerhout kun je de mooiste tafels, fauteuils en sofa's te maken, zowel geschikt voor binnenshuis als buiten op je terras. Maar ook kasten, badkamermeubilair en de inrichting van je slaapkamer kun je geheel maat van steigerhout laten maken.

Een steigerhouten bed, op maat gemaakt

Een eenpersoons bed, een twijfelaar of een 2-persoonsbed, kies voor steigerhout als je slaapkamer een stoere en rustieke uitstraling mag hebben. Kies voor een klassiek bed of ga voor een steigerhouten omkastingen voor je boxspring. Maak een keuze uit diverse modellen, verschillende kleurstellingen en voor een model met of zonder hoofdplaat of bijpassende nachtkastjes. Het enige wat door hoef te geven zijn de exacte maten van je matras. De meubelmaker zorgt er dan voor dat je bed altijd voldoende ruimte heeft. Heeft je matras een andere maat dan standaardmatrassen? Dat is voor een steigerhouten bed geen enkel probleem. Sterker nog, echt alle maten kunnen van steigerhout gemaakt worden. Is een steigerhouten bed voor jou alleen de basis en wil je nog meer? Nachtkastjes, kledingkasten en linnenkasten kun je erbij uitkiezen, zowel in stoer steigerhout als rustiek hout. Binnenkort kun je dan genieten van een ongestoorde nachtrust in je nieuwe, stoere steigerhouten bed.