string(1) "p"

Heerlijk loungen op Douglas hoekbank

Steeds vaker wordt de tuin een verlengde van de huiskamer om heerlijk te loungen of te eten op warmere dagen.

Douglas hoekbank

Een Douglas hoekbank met gezellige kussens is een fraaie blikvanger op een beschutte plek en onder een overkapping of veranda. U heeft zo een groot aantal zitplekken bij bezoek en op een ander moment kunt u er zelf heerlijk alleen op liggen. Door de hoekvorm blijft ook een looppad behouden en is er eventueel ruimte voor een tafel of extra stoelen. Het is slim om de beschikbare ruimte eerst goed te meten en te bedenken waarvoor u de bank vaak wilt gebruiken. U zult er tenslotte lange tijd plezier van hebben.

Waarom Douglas hout?

Douglas hout komt van een spar die in grote hoeveelheden in Noord-West Europa snel groeit. Het hout hoeft niet van ver weg te komen, milieuvriendelijk dus. Door de fijne nerf is de structuur vrij glad en strak en het harde hout hoeft niet te worden geïmpregneerd. Het is bestand tegen weer en wind en kan dus gewoon buiten blijven. Wel biedt douglas-tuinmeubelen.nl de mogelijkheid tot oliën, eventueel met white of grey wash, voor een langdurig mooi resultaat. U ziet steeds vaker in tuinen deze populaire en voordelige houtsoort verwerkt in schuttingen, overkappingen, buitenkeukens en tuinmeubels.

Welke Douglas hoekbank?

De hoekbanken zijn er met een lagere of hogere rugleuning en een lagere of hogere zit. Dit laatste is handig als u de Douglas hoekbank ook met een eettafel wilt combineren. Sommige modellen hebben een open onderkant, andere een dichte. Het luxemodel Balkbrug heeft een robuust onderstel van RVS. Er zijn verder varianten met een chaise-longue gedeelte of een flexibel extra aanzetdeel. Op de website vindt u bijpassende stoelen, tafels, hockers en ligstoelen. Met eventueel een buitenkleed en vuurkorf wordt het een gezellige plek waar iedereen graag komt.

Comfortabele kussens maken het af

Voor uw Douglas hoekbank  kunt u bij douglas-tuinmeubelen.nl neutrale of kleurige kussens bijbestellen naar eigen smaak in standaard egale stof of een exclusieve stof met weefpatronen. Op strakke zit- en rugkussens kunt u prettig lezen of werken, zachte plofkussens zijn geschikt om lekker te relaxen. De kussens zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, kleur- en slijtvast en voorzien van afritsbare en wasbare hoezen.  Voor verdere vragen kunt u natuurlijk terecht op de website of in de showroom in Haaksbergen.