Lekker kokkerellen met de buitenkeuken Douglas

Zie je het al voor je; een heerlijke zwoele zomeravond met in je hand een wijntje en jij lekker kokkerellen in de buitenkeuken.

Voorzien van alle kookgemakken

Om je heen zitten je vrienden en familieleden. Heerlijk toch?De buitenkeuken Douglas voorziet in alle kookgemakken en is bovendien prachtig afgewerkt. Er zijn diverse soorten buitenkeukens beschikbaar zodat voor iedere tuin en iedere smaak de perfecte buitenkeuken te vinden is. De buitenkeuken Douglas is geschikt voor elk formaat tuin dus ook als je een kleine tuin hebt kun je vanaf nu heerlijk buiten koken.

Een buitenkeuken Douglas voor iedere smaak

Wanneer je op zoek gaat naar de perfecte buitenkeuken kom je er al snel achter dat er honderden soorten en maten buitenkeukens bestaan. De Douglas buitenkeukens kunnen echter naar smaak ontworpen worden zodat de keuken altijd past bij jouw wensen en behoeften. Zo kan je kiezen voor een ingebouwde barbecue, een wokbrander of een grillplaat. En wil je liever drie bovenkasten of vijf bovenkasten? Alles is mogelijk en naar eigen wens en tuin aan te passen. Dit maakt de buitenkeuken Douglas uitermate geschikt voor zowel de kleinere als de grotere tuin. Ook met de apparatuur is te variëren aangezien vrijwel alle grote merken verkrijgbaar zijn en passen binnen de de buitenkeuken Douglas.

Perfecte afwerking en kwaliteit 

De buitenkeukens Douglas hebben allemaal één ding gemeen; ze zijn perfect afgewerkt en voldoen aan alleen kwaliteitseisen. De buitenkeuken Douglas is van alle gemakken voorzien en is dusdanig weerbestendig dat deze jarenlang meegaat. Zo kan je jarenlang genieten van heerlijke avonden waar je urenlang kan dineren en borrelen met vrienden of familie. De keukens zijn voorzien van een moderne uitstraling en hebben robuust keukenblad. Wil je liever een klassieke uitstraling? Ook dat is mogelijk. Met de kastfronten en apparatuur is eindeloos te variëren zodat je zelf je perfecte keuken kan samenstellen. Ook de indeling van de keuken is zelf te bepalen. Heb je liever een groot kookfornuis en een klein keukenblad om te snijden? Je kunt de buitenkeuken Douglas geheel naar eigen wens samenstellen. De keuken is van alle gemakken voorzien (een BBQ/fornuis, wasbak, opbergruimte, enzovoort) en past in iedere tuin. Door de buitenkeuken zelf te ontwerpen kan je de keuken volledig naar smaak aanpassen. Bekijk de unieke buitenkeuken Douglas en begin ook met het gezellige buiten koken.