Eindeloos plezier van je eigen jacuzzi

De moderne maatschappij vraagt veel van ons. Niet alleen moeten we keihard werken om al onze doelen waar te maken.

In je eigen tijd ontspannen
We moeten in onze vrije tijd ook voldoende tijd besteden aan activiteiten, hobby's en uiteraard ook aan vrienden en familie. Heb je dan soms niet een ontzettende behoefte aan een rustmoment? Even helemaal tot jezelf komen in een omgeving waar niets hoeft en je alleen met jezelf bezig mag zijn? Denk eens aan de warmte en het genot van een bubbelbad. Zou dat iets voor jou zijn? We willen je graag de voordelen van je eigen jacuzzi laten zien. Niet alleen voor jou, maar voor je hele gezin.

De voordelen van een eigen jacuzzi
Je bent vast wel eens in een luxe hotel, een wellness centrum of een zwemparadijs geweest. Heb je toen ook niet genoten van een jacuzzi of bubbelbad? Een eigen jacuzzi ligt ook binnen jouw mogelijkheden. De meeste mensen zullen een jacuzzi buiten op een tuinterras plaatsen. Omdat een bubbelbad, geschikt om met meerdere personen in te ontspannen, een aardig gewicht heeft, is het goed om van tevoren te zorgen voor een goede fundering. In een jacuzzi houd je de watertemperatuur altijd op ongeveer 38 graden. In de zomermaanden mag de thermostaat gerust iets lager en in de wintermaanden is het verstandig om hem juist iets hoger in te stellen. Zelfs als het buiten sneeuwt, zit jij heerlijk ontspannen en warm in je eigen persoonlijke bubbelbad. De bubbels geven je een zachte massage en de temperatuur van het warme water ontspant je spieren en laat alle stress uit je varen. Een jacuzzi is goed voor je. Je hart- en bloedvaten hebben er veel profijt van en als je echt ontspannen uit je bad stapt, kun je de drukte van het dagelijkse leven met gemak aan.

Hoe onderhoud ik mijn jacuzzi?
Als je bij Sauna4You een kwalitatief zeer goede jacuzzi aanschaft, vertellen we je precies hoe de waterkwaliteit voor langere tijd op peil houdt. We leggen je uit hoe je de filters gebruikt en eventueel vervangt en welke ongevaarlijke chemicali├źn je aan het water toevoegt. Ook leren we je hoe je zelf de kwaliteit van het water kunt testen. In de regel is het verstandig om het water eens in de drie maanden te vervangen. Je gebruikt hier gewoon kraanwater voor, dat snel op temperatuur gebracht wordt door de warmte-elementen van je eigen bubbelbad. De jacuzzi die wij je leveren heeft ook een goed sluitende afdekplaat. Zo voorkom je dat er vuil, bladeren en insecten in terecht komen en verlies je bovendien geen water door natuurlijke verdamping.

Welke jacuzzi is voor mij geschikt?
Wil je een jacuzzi voor jezelf en je partner? Of vind je het gezellig om met meerdere mensen tegelijk te genieten van je ontspannende bubbelbad. Bij Sauna4You kun je terecht voor bubbelbaden in meerdere maten. Kijk ook eens naar de extra accessoires waarmee je buiten genieten van je bubbelbad nog aangenamer maakt. Heb je ook interesse in een sauna in je eigen huis? Van een traditionele sauna tot een moderne infraroodsauna, ook op dit gebied is Sauna4You de ideale partner.