Huis verbouwen? Container huren

Bezig met een verbouwing? Een schuurtje aan het slopen? De tuin aan het herinrichten? Of misschien een evenement waar er veel afval wordt geproduceerd?

Container huren voor diverse klussen

Al deze activiteiten zorgen voor heel veel rommel en die rommel past en mag doorgaans niet in de afvalcontainer. Dat gaat van bouw- en puinafval tot groen- en houtafval. En ook het eindeloos op en neer rijden naar de stort is een zeer tijdrovende bezigheid. Dan kan het handig zijn een container te huren.

Het gemak van een container huren

In het dagelijks leven produceer je nog niet zo heel veel afval. Wat verpakkingen, wat etensresten, een paar kranten en een pot pindakaas, van alles, maar weinig genoeg voor de grijze en groene container om te volstaan, samen met af en toe een wandelingetje naar de papier- en glascontainer misschien. Maar in sommige andere gevallen zijn die grijze en groene afvalcontainer bij lange na niet genoeg. Verbouwingen, tuinwerkzaamheden of de organisatie van een evenement kunnen veel troep opleveren waar je niet zo makkelijk vanaf komt. Zelf een keer met een aanhanger naar de vuilstort rijden gaat nog net, maar daarna wordt het al snel onhandig en veel werk. Precies om die reden kun je beter een container huren.

Container huren in alle soorten maten

Je hebt de keuze uit een ruim assortiment aan afvalcontainers. Qua grootte kun je kiezen uit varianten van 4 m³, 6 m³ tot en met wel 10 m³. Blijkt nou dat je toch meer afval hebt dan verwacht? Dan kun je altijd een extra container bij bestellen en de volle laten ophalen. Grotere containers dan 10 m³ behoort trouwens ook tot de opties (denk aan containers van 40 m³ of zeecontainers). Daarnaast kunt een container huren voor verschillende soorten afval: restafval, bouwafval, groenafval, houtafval of grondafval. Je krijgt de container standaard 4 weken tot je beschikking, maar als je deze bij nader inzien langer nodig hebt, kun je deze zonder probleem verlengen.

Hoe werkt het?

Een container huren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De containers van 4, 6 en 10 m³ kun je gewoon online bestellen. Binnen 24 uur wordt de container dan geleverd, waar in Nederland je je ook bevindt. Rodebak.nl doet voor jou het meeste werk: de levering, de verwerking van het afval en het ophalen van de container.  Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele vergunningen (vooral van toepassing als de container niet op de eigen weg komt te staan) en het juist vullen van de container.