Steigerhouten meubelen, zo sfeervol

Steigerhouten meubelen zijn niet alleen sfeervol maar ook nog oersterk. Zeer geschikt voor een huishouden waar intensief geleefd wordt.

Uniek van uitstraling

Bent u voor uw woning of tuin op zoek naar meubelen met een unieke uitstraling? Hecht u ook belang aan een beter milieu, een duurzame manier van leven en meer aandacht voor de mogelijkheden van slim recyclen? Kijkt u dan zeker eens naar steigerhouten meubelen. Deze meubelen zijn gemaakt van gerecycled hout, waardoor dit prachtige materiaal een nieuw leven krijgt. Deze meubelen hebben een robuust, maar ook zeker een charmant karakter. Bovendien zijn ze door hun vormgeving in verschillende woonstijlen in te passen.

Een compleet assortiment steigerhouten meubelen 

Er is een compleet assortiment steigerhouten meubelen te krijgen. U wilt uw keuken en uw eetkamer opnieuw inrichten. Wellicht bent u op zoek naar een nieuwe zithoek die uitnodigend moet zijn en comfort mag uitstralen. Of uw badkamer en slaapkamer kunnen nieuw meubilair gebruiken. Het kan zijn dat uw kind niet alleen toe is aan een nieuwe levensfase, maar ook de kinderkamer geheel nieuw wil hebben. Misschien heeft u grootse plannen om uw tuin en tuinterras helemaal anders in te richten. Bij dit alles kunt u gebruik maken van meubelen van steigerhout. Alle steigerhouten meubelen zijn handgemaakt, van geselecteerd en gerecycled hout. Naast steigerhout kunt u ook meubelen tegenkomen die gemaakt zijn van sloophout of van boomstammen van eikenhout.

Waarom kiezen voor steigerhouten meubelen?

Steigerhouten meubelen passen perfect in een huishouden dat een industriële en vintage uitstraling mag hebben. We kennen allemaal de charme van echte vintage meubelen en de schoonheid van oude voorwerpen die een heel leven achter zich hebben en nu een nieuwe bestemming hebben gekregen. Steigerhout is kwalitatief zeer sterk en duurzaam. Het robuuste en enigszins onbewerkte uiterlijk is nou net de grote charme van dit type hout. Als u een steigerhouten sofa aanschaft, zult u zien dat de bekleding en vormgeving u veel comfort geeft. Zo combineert u modern zitgenot met een stoer uiterlijk.

Service en kwaliteit

Een stoere hoogslaper in uw kinderkamer, een strak vormgegeven en robuust ogend tv-meubel. Een zithoek voor uw buitenterras, bestand tegen regen en andere weersinvloeden. U hoeft slechts één blik op ons online aanbod te werpen en u raakt geïnspireerd. Heeft u speciale wensen, zoals meubelen in niet-standaard afmetingen? Dat is voor meubelsteigerhout.be geen enkel probleem. Ze maken uw steigerhouten meubelen exact volgens uw specificaties. Ze leveren aan huis in geheel België. De chauffeurs gaan pas bij u weg als uw steigerhouten meubelen gemonteerd zijn en op de plaats staan waar u ze wilt hebben.