Partner

Chris Dijkhuis steigerhouten meubels

Steigerhouten eettafel, echte sfeermaker

Duurzaamheid zie je in woningen vaak terugkomen in de materialen die ze gebruiken voor het huis en de tuin. 

Steigerhouten eettafel past in modern gezinsleven

Een steigerhouten eettafel past perfect binnen deze levensstijl maar is daarbij natuurlijk ook gewoon heel sfeervol en dat komt met name door de natuurlijke en geleefde uitstraling van het hout. Een steigerhouten eettafel past bij een druk gezinsleven en bij verschillende woonstijlen. Door de stoere uitstraling kan er echt geleefd worden aan deze eettafel en is een deukje of krasje geen probleem.

Voordelen van een steigerhouten eettafel

Een steigerhouten eettafel kan tegen een stootje en gaat er door veelvuldig gebruik mooier en karaktervoller uitzien. Als je houdt van een strakker design, dan laat je deze eenvoudig opschuren en eventueel voorzien van een beits- of laklaag. Door de uitstraling is de steigerhouten eettafel eenvoudig in onderhoud. Steigerhout krijgt door zo’n tafel een tweede leven krijgt, waardoor je een duurzaam, ecologisch verantwoord meubelstuk koopt. De tijdloze uitstraling oogt rustig door de strakke vorm, zeker als je deze combineert met een metalen onderstel. Wel wordt aangeraden de tafel te lakken. Zo gaat de steigerhouten eettafel langere mee, is beter beschermd tegen etensresten en vocht en bovendien heb je minder last van kleine splinters.

Stoer uiterlijk

Een steigerhouten eettafel kenmerkt zicht door het stoere uiterlijk. Naast een eettafel kun je ook nog kiezen voor een buitentafel of salontafel. Naast het steigerhouten blad heb je een grote keuze uit verschillende onderstellen. Van vier dikke poten tot een grote poot in het midden. Een steigerhouten eettafel kan precies op maat gemaakt worden wat natuurlijk enorm prettig is als je heel specifieke wensen hebt. Dus ook afwijkende maten kunnen gerealiseerd worden. Het hout diende voorheen als planken tussen de steigers voor bouwvakkers. Tegenwoordig zijn mensen dol op dit type doorleefde hout en wordt het steeds vaker gebruikt voor meubilair.

Online bestellen

Meubels-van-steigerhout.nl is een vertrouwd adres voor een echte steigerhouten eettafel. Met een groot assortimenten van heel veel tafels op maat zit er vast wel iets tussen. De onderstellen bepalen een groot deel van de look waar je voor kiest, zoals een stalen onderstel of kloosterpoten. De steigerhouten eettafel wordt met veel zorg en vakmanschap gemaakt en daarna heel vlot geleverd en gemonteerd. Naast een steigerhouten eettafel kun je hier ook terecht voor diverse steigerhouten meubelen voor in de tuin, badkamer of slaapkamer.

Meer lezen over
'Steigerhouten eettafel, echte sfeermaker'?

meer van deze professional

Steigerhouten meubelen, zo sfeervol

Steigerhouten meubelen zijn niet alleen sfeervol maar o...

De stoere steigerhouten tafel

Deze voegt direct sfeer en persoonlijkheid toe aan uw w...

Meubels van steigerhout geven sfeer

Aandacht voor duurzaamheid ziet u steeds vaker terug in...

Toon alle 7 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.