Meubels van steigerhout geven sfeer

Aandacht voor duurzaamheid ziet u steeds vaker terug in de gebruikte materialen voor huis en tuin. Meubels van steigerhout passen in deze lifestyle. 

Kopregelsfeervol door hun natuurlijke en geleefde uitstraling

Steigerhouten meubelen zijn ook geliefd omdat ze praktisch zijn en toepasbaar bij verschillende woonstijlen. De sfeer in huis trekt u door in de tuin door ook daar meubelen van steigerhout te plaatsen. Bij Dijkhuis Meubelen vindt u een groot assortiment in diverse stijlen, u bepaalt zelf de maten en afwerking. Met eigen ontwerpen voor uw huis of bedrijfsruimte kunt u hier ook terecht.

Voordelen van steigerhout

Meubels van steigerhout kunnen tegen een stootje en wordt door langdurig gebruik alleen maar mooier en karaktervoller. Houdt u van een wat strakker effect, dan laat u ze gewoon schuren of voorzien van een beits- of laklaag. Het natuurlijke materiaal is ook ideaal voor buiten omdat het van nature bestand is tegen weersomstandigheden. Daarom is het eenvoudig in onderhoud en gaat het lang mee. Omdat steigerhout een tweede leven krijgt, koopt u een duurzaam en ecologisch verantwoord product. De uitstraling is tijdloos en rustig door de strakke vormen, zeker in combinatie met een metalen onderstel.

Voor binnen en buiten

Binnenshuis kunt u steigerhout toepassen in de woonkamer voor tafels, kasten, banken en mediameubels. In de slaapkamer creëert u een robuuste en toch rustige sfeer met een steigerhouten bed, kledingkast of nachtkastjes. Een baby- of kinderkamer krijgt hiermee een stoere upgrade. Meubels van steigerhout maken een badkamer chic, denk aan een badkamermeubel met natuurstenen waskommen of een fraaie spiegelkast. Met metaal en robuuster steigerhout creëert u een industriële stijl, met wash of lak en glad geschuurde planken juist een landelijke stijl. Voor buitenshuis vindt u naast tuintafels en loungesets ook stijlvolle bartafels, buitenkeukens of bloembakken van steigerhout.

Waarom bij Dijkhuis Meubelen?

Dijkhuis Meubelen heeft de website meubels-van-steigerhout.nl vernieuwd. Hierop kunt u de uitgebreide collectie duidelijk bekijken en precies de maten, behandeling en andere details van de door u gekozen meubels van steigerhout aangeven. Deze worden daarna met veel zorg en vakmanschap gemaakt en vlot geleverd en gemonteerd. Verder kunt u hier terecht voor een sfeervolle steigerhouten winkel-, project- of horeca-inrichting. Naast steigerhouten meubels en accessoires vindt u op de website ook kleurrijke sloophouten meubelen en tuinmeubelen van Douglas hout. Wilt u de meubels van steigerhout echt zien en voelen? Kom dan naar de showroom van Dijkhuis Meubelen in Haaksbergen.