Zomerse uitstraling met steigerhouten tuinmeubelen

Gaat u in het hoogseizoen graag naar het warme buitenland op vakantie? Het afgelopen jaar zijn velen noodgedwongen thuis gebleven.

Steigerhouten tuinmeubelen, door weer en wind

Door de klimaatverandering hebben we bovendien gemerkt dat onze zomerse maanden ook echt zonnig en warm geworden zijn. Van de vroege lente tot in de vroege herfst is het in je tuin aangenaam toeven. Wordt het niet tijd om te investeren in nieuw tuinmeubilair? Met steigerhouten tuinmeubelen krijgt uw zonneterras een zomerse uitstraling, voor langere tijd. Of u nu van robuust en stoer houdt of een voorkeur heeft voor comfortabel en romantisch, met steigerhouten tuinmeubelen van krijgt u altijd een zomerse uitstraling.

Het voordeel van steigerhouten tuinmeubelen
Tuinmeubelen hebben meer te lijden dan meubilair dat u uitsluitend binnen gebruikt. In uw tuin is uw tuinmeubilair onderhevig aan wisselende weersinvloeden. Niet elke stoel of tafel kan goed tegen direct zonlicht, regelmatige stortbuien of periodes van nachtvorst en vocht in de grond. Er is echter een materiaalsoort die zijn hele voorgaande leven blootgesteld is aan de buitenlucht: steigerhout. Steigerhout is intensief gebruikt en heeft veel diverse invloeden weten te weerstaan. Steigerhout van goede kwaliteit heeft een natuurlijke beschermingslaag opgebouwd en daardoor zijn doorleefde karakter, structuur en kleur gekregen. Als u steigerhout bovendien een verduurzamende behandeling geeft, kan het jaren tegen vocht, zonlicht en wisselende temperaturen.

Tijdloze en stoere uitstraling van steigerhouten tuinmeubelen
Meubilair van steigerhout heeft door het doorleefde karakter van steigerhout een stoere en haast vintage uitstraling. Als u kiest voor tuinmeubilair in een strakke en robuuste vormgeving, mag u erop rekenen dat uw tuinmeubelen nooit uit de mode zullen raken. Hoe deel u uw tuin het liefste in? Een grote loungebank, met een tafel en een paar extra stoelen? Of meerdere banken en extra grote en comfortabele fauteuils? Er zijn mogelijkheden te over. Zo heb je steigerhouten meubelen in hun meest basale vorm, maar ook tuinsets van steigerhout, bekleed met aangenaam zittende kussens. Omdat we steigerhouten tuinmeubelen van tevoren een oliebehandeling hebben gekregen, is uw tuinset de eerste jaren goed beschermd. Vuil en gemorst voedsel verwijdert u snel en effectief met een nat doekje en niet-agressieve zeep. Na een paar jaar doet u er goed aan uw meubilair een extra oliebehandeling te geven.

Steigerhouten tuinmeubelen online op maatwerk bestellen
Dijkhuis Meubels heeft een aantal aantrekkelijke modellen steigerhouten tuinmeubelen, die we snel kunnen maken en leveren. Op onze website ziet u standaard configuraties en standaardmaten. Wilt u echter tuinmeubilair van steigerhout in afwijkende maten, dan is dit niet alleen bespreekbaar, maar feitelijk voor ons de normale gang van zaken. Neemt u eens contact met ons op om uw wensen te bespreken.