Beachcomber Hot Tub

Met een Beachcomber Hot Tub bent u verzekerd van de meest energiezuinige jacuzzi met uitstekende massagemogelijkheden en een optimaal zitcomfort.

Beachcomber Hot Tub, de meest energiezuinige jacuzzi!

Waarom kiest u voor een Beachcomber Hot Tub

Drie kenmerken maken de Beachcomber Hot Tub (www.beachcomberhottub.nl) zo bijzonder:

  • optimaal zitcomfort,
  • krachtige watermassage,
  • laag energieverbruik.

Beachcomber Hot Tub brengt 365 dagen vakantie per jaar

 

De ergonomisch gevormde zitplaatsen garanderen een perfecte zit. De zitplaatsen zijn diep zodat u altijd met de schouders onder water zit en optimaal geniet van een krachtige watermassage, die de doorbloeding in uw organen en spieren verbetert en gewrichts- en spierpijn vermindert. De massagejets verschillen per zitplaats, wisselt u van plek dan ervaart u een andere massage. Een Beachcomber Hot Tub is voorzien van technologisch hoogwaardig isolatiemateriaal dat uw jacuzzi tot één van de meest energiezuinige ter wereld maakt. Door over uw jacuzzi een PowerGuard cover te leggen, behoudt het water haar warmte en is uw bad het gehele jaar direct klaar voor gebruik.

Unieke verbruiksgarantie voor de Beachcomber Hot Tub

Kiest u voor de Beachcomber Hot Tub in een Hybrid-uitvoering dan krijgt u er van ons een unieke verbruiksgarantie bij. Met deze garantie betaalt u 5 jaar lang niet meer stroomkosten dan € 500,- per jaar voor uw bad, verbruikt uw Beachcomber Hot Tub meer, dan wordt dit door ons vergoed! Vergist u zich niet, bij sommige merken betaalt u tot € 3.000,- energiekosten per jaar en dan wordt goedkoop toch nog duurkoop. Lees meer over deze unieke verbruiksgarantie of bekijk het filmpje op YouTube

Beachcomber Hot Tub Hybrid uitvoering

Heeft u er wel eens over nagedacht om te investeren in een jacuzzi? Wij verkopen de Beachcomber Hot Tubs niet via een webshop. Dit is een bewuste keuze omdat wij vinden dat u eerst alles van de Beachcomber Hot Tub af moet weten alvorens een beslissing te nemen over een eventuele aankoop. U heeft recht op goede informatie en een eerlijk advies op maat. In onze showroom in Losser staan een aantal baden opgesteld en u mag ook een afspraak maken om een Beachcomber Hot Tub uit te proberen. Laat u hier goed informeren over de verschillende uitvoeringen en mogelijkheden. Of vraag eerst onze brochure aan!