Napoleon barbecues

Een Napoleon barbecue onderscheidt zich door zijn hoogwaardige techniek, betrouwbare werking en superieure kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft.

Napoleon barbecue: passie voor buitenkoken

Al meer dan 30 jaar is het Canadese familiebedrijf Napoleon bezig met het ontwerp en de productie van barbecues en grills. Kennis en ervaring worden verenigd in Napoleon barbecues die dan ook voorzien zijn van hoogwaardige technologische snufjes. We noemen er enkele:

  • Het ruimtebesparende LIFT-EASE roldeksel glijdt bij het openen achter de barbecue. 
  • Met de houtskoolbak geniet u zelfs op uw gasbarbecue van het plezier en de smaak van houtskool. Vervang één van de schroeiplaten door de houtskoolbak, voeg houtskool toe en ontsteek met behulp van de gasbrander.
  • WAVE-grill roosters zorgen voor een gelijkmatige, constante hitte zowel bij snel grillen op hoge temperaturen als bij langzaam stoven.
  • Roestvrijstalen schroeiplaten met niveauverschil verzekeren een constante, gelijkmatige warmteverspreiding en het afdruipen van vet. De warmte wordt gelijkmatig over het grill-oppervlak verspreid.
  • De mogelijkheid om te roken. Plaats met water doordrenkte houtspaanders in de rookbuis en leg deze boven de linkerbrander. Steek de brander aan en leg uw vlees boven de rechterbrander. Steek deze brander niet aan. Rook het vlees gedurende enkele uren onder een gesloten deksel.
  • Door de intense hitte van de infraroodtechnologie schroeit het vlees snel dicht zodat natuurlijke sappen en smaak ingesloten worden.
  • De JETFIRE onsteking start elke brander apart voor een betrouwbare start.
  • Neerklapbare zijvakken voor meer ruimtebesparing
  • Door de barbecue-draaispit bedruipt het voedsel zichzelf waardoor het binnenin sappig blijft maar aan de buitenkant een lekker korstje krijgt.

Napoleon barbecue LE1

LET OP: Niet iedere barbecue heeft dezelfde mogelijkheden. Informeer daarom naar de verschillende types en hun mogelijkheden. Napoleon heeft de volgende series in haar programma:

Barbecue bestellen? Bekijk alle gasbarbecues en barbecues op houtskool in onze webshop.

We hebben ook een uitgebreide collectie aan barbecue gereedschap en barbecue accessoires

TIP: Schaft u een barbecue met deksel aan, let dan even op of het deksel enkelwandig of dubbelwandig is. Onder een dubbelwandig deksel blijft een maximum aan warmte bewaard zodat de barbecue ook als oven gebruikt kan worden.  

 

 Napoleon barbecue smoker