Kühlkamp Buitenhout

Partner

Kühlkamp Buitenhout is specialist in tuininrichting. Bestel voordelig online of kom naar onze winkel in Losser. Lid van Thuiswinkel Waarborg!

Kühlkamp Buitenhout

Specialist in schuttingen, overkappingen en meer...

Kühlkamp Buitenhout is specialist op het gebied van uw tuininrichting. Op ons showterrein aan De Pol 6 in Losser vindt u een opstelling van de verschillende schuttingen die wij leveren alsmede een aantal voorbeelden van overkappingen.  

U vindt bij ons onder andere:

hout beton schuttingen

Uitgebreid assortiment tuinproducten in onze webshop

Al onze schuttingen zijn te bestellen in onze webshop. Hier vindt u ook een omvangrijke collectie aan artikelen voor het inrichten van uw tuin. Kijk eens bij ons uitgebreide assortiment aan tuinbankjes, barbecues, terrashaarden, elektrische heaters, schaduwdoek en speeltoestellen. Wij leveren onder andere alle producten van Woodvision, Hillhout, Nesling, Outtrade en BERG trampolines en skelters. 

Nesling harmonica schaduwdoek

Maatwerk en eigen montageploeg

Schutting of overkapping naar uw wens

In onze timmerwerkplaats in Losser maken wij producten op maat zodat we flexibel kunnen inspelen op specifieke wensen van onze klanten. Hierbij hoort natuurlijk ook deskundig advies. Ziet u de opbouw van uw schutting, overkapping of tuinhuis niet zitten? Schakel dan de vakkennis in van onze montageploeg. Lees hier meer over Kühlkamp Buitenhout.

overkapping maatwerk

Als het buiten bijzonder mag zijn!

Exclusieve buitenmeubelen voor een bijzonder terras!

Als het buiten bijzonder mag zijn, kom dan een kijkje nemen in de showroom van Kühlkamp Buitendesign & Wellness. Buitenleven wordt steeds populairder. De grens tussen binnen en buiten is steeds meer aan het vervagen, een trend waar Kühlkamp Buitendesign & Wellness met haar collectie graag op inspeelt. In onze showroom vindt u inspirerende ideeën om tuin en terras aan te kleden. Het assortiment bestaat uit exclusieve tuinmeubelen van topmerken als Gloster, Royal Botania, Solpuri, Cane-line, Borek en Max & Luuk. Verder hebben wij een uitgebreid assortiment aan aanvullende tuinaccessoires zoals sfeervolle verlichting, stijlvolle heaters, zachte plaids en kussens en warme buitenkleden. 

Royal Botania ligbedden

Beachcomber: de meest energiezuinige jacuzzi

365 dagen vakantie met een Beachcomber Hot Tub

Heeft u er wel eens over nagedacht om te investeren in een jacuzzi? Kom dan eens naar Kühlkamp Buitendesign & Wellness in Losser en laat u informeren over Beachcomber HotTubs.

Waarom een Beachcomber Hot Tub?

Drie kenmerken maken de Beachcomber Hot Tub zo bijzonder:

  • optimaal zitcomfort
  • krachtige watermassage
  • laag energieverbruik.

De ergonomisch gevormde zitplaatsen garanderen een perfecte zit. De zitplaatsen zijn diep zodat u altijd met de schouders onder water zit en optimaal geniet van een krachtige watermassage, die de doorbloeding in uw organen en spieren verbetert en gewrichts- en spierpijn vermindert. De massagejets verschillen per zitplaats, wisselt u van plek dan ervaart u een andere massage.

Een Beachcomber Hot Tub is voorzien van technologisch hoogwaardig isolatiemateriaal dat uw jacuzzi tot één van de meest energiezuinige ter wereld maakt. Door over uw jacuzzi een PowerGuard cover te leggen, behoudt het water haar warmte en is uw bad het gehele jaar direct klaar voor gebruik.

Beachcomber Hot Tub

Unieke verbruiksgarantie voor de Beachcomber Hot Tubs

Kiest u voor de Beachcomber Hot Tub in een Hybrid-uitvoering dan krijgt u er van ons een unieke verbruiksgarantie bij. Met deze garantie betaalt u 5 jaar lang niet meer stroomkosten dan € 500,- per jaar voor uw bad, verbruikt uw Beachcomber Hot Tub meer, dan wordt dit door ons vergoed! Vergist u zich niet, bij sommige merken betaalt u tot   € 3.000,- energiekosten per jaar en dan wordt goedkoop toch nog duurkoop.

Kom voor meer informatie en een goed advies over Beachcomber Hot Tubs naar:
Kühlkamp Buitendesign & Wellness
De Pol 6
7581 CZ Losser
tel. 053 – 538 27 89
Openingstijden: ma. t/m vr.: 9.00 – 17.00 u/za.: 10.00 tot 16.00 uur.
Hier staan ook enkele modellen opgesteld.
Meer informatie over Beachcomber Hot Tubs vindt u op: www.beachcomberhottub.nl

ARTIKELEN

Provence tuinstoelen Solpuri

De Provence tuinstoel van Solpuri is een lichtgewicht, stapelbare stoel met een uitermate goed zitcomfort.

houten tuinbankjes

Op zoek naar een houten tuinbank? Bij Kühlkamp Buitenhout vindt u een uitgebreid assortiment tuinbankjes in geïmpregneerd hout, hardhout of douglas hout!

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
De Pol 6
7581 CZ Losser
0535382789
info@kuhlkamp.nl
www.kuhlkampbuitenhout.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

Provence tuinstoelen Solpuri

De Provence tuinstoel van Solpuri is een lichtgewicht, stapelbare stoel met een uitermate goed zitcomfort.

houten tuinbankjes

Op zoek naar een houten tuinbank? Bij Kühlkamp Buitenhout vindt u een uitgebreid assortiment tuinbankjes in geïmpregneerd hout, hardhout of douglas hout!

Beachcomber Hot Tub

Met een Beachcomber Hot Tub bent u verzekerd van de meest energiezuinige jacuzzi met uitstekende massagemogelijkheden en een optimaal zitcomfort.

Douglas overkapping

Kühlkamp Buitenhout is specialist in douglas overkappingen. Bekijk de overkappingen in onze webshop of neem contact op voor een maatwerk overkapping.

Terrasverwarming

Grote collectie terrasverwarming bij Kühlkamp Buitenhout. Keuze uit tuinhaarden, elektrische heaters en gasheaters, vuurkorven en houtkachels. Ook online!

hout/beton schutting

Een hout/beton schutting is een duurzame strakke erfafscheiding. De combinatie van betonpalen met houten tuinschermen gaat jarenlang mee.

AquaFinesse waterbehandeling

AquaFinesse, de perfecte en milieuvriendelijke waterbehandeling voor zacht en kristalhelder water in uw jacuzzi.

Schaduwdoek en zonnezeil

Bescherming tegen hinderlijke zon? Kijk bij Kühlkamp Buitenhout voor budget schaduwdoek, Nesling schaduwdoek en Umbrosa schaduwdoek. Bestel eenvoudig online

Napoleon barbecues

Een Napoleon barbecue onderscheidt zich door zijn hoogwaardige techniek, betrouwbare werking en superieure kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft.

Elektrische terrasheaters

Het aanbod in elektrische terrasheaters is groot. Deze keuzehulp geeft u een aantal handvatten bij het kopen van een terrasheater passend bij uw situatie.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
De Pol 6
7581 CZ Losser
0535382789
info@kuhlkamp.nl
www.kuhlkampbuitenhout.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media