Profielfoto van BUITENGOED

BUITENGOED

De Pol 6, 7581 CZ Losser

Over ons

Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren! Wij zijn lid van de Thuiswinkel waarborg.

BUITENGOED

Uw specialist voor tuin en terras (excl. beplanting en bestrating)

Er wordt de laatste jaren steeds meer aandacht aan de inrichting van de tuin besteed. De stijl van binnen wordt doorgetrokken naar buiten en alles is erop gericht om het buitenleven te verlengen en het zo comfortabel mogelijk te maken. De producten in het assortiment van BUITENGOED uitstekend in deze trend om het ons buiten zo aangenaam mogelijk te maken. De slogan “geniet van buiten” benadrukt deze tendens nog eens extra. 

BUITENGOED is specialist op het gebied van uw tuininrichting. Op ons showterrein aan De Pol 6 in Losser vindt u een opstelling van de verschillende schuttingen die wij leveren alsmede een aantal voorbeelden van overkappingen.  

U vindt bij ons onder andere:

hout beton schuttingen

Uitgebreid assortiment tuinproducten in onze webshop

in onze webshop vindt u een omvangrijke collectie aan artikelen voor het inrichten van uw tuin. Kijk eens bij ons uitgebreide assortiment aan tuinbankjes, barbecues, terrashaarden, elektrische heaters, schaduwdoek en speeltoestellen. Wij leveren onder andere alle producten van Woodvision, Hillhout, Nesling, Outtrade en BERG trampolines en skelters. 

Nesling harmonica schaduwdoek

Maatwerk en eigen montageploeg

Schutting of overkapping naar uw wens

In onze timmerwerkplaats in Losser maken wij producten op maat zodat we flexibel kunnen inspelen op specifieke wensen van onze klanten. Hierbij hoort natuurlijk ook deskundig advies. Ziet u de opbouw van uw schutting, overkapping of tuinhuis niet zitten? Schakel dan de vakkennis in van onze montageploeg. Lees hier meer over Kühlkamp Buitenhout.

overkapping maatwerk

Als het buiten bijzonder mag zijn!

Exclusieve buitenmeubelen voor een bijzonder terras!

Als het buiten bijzonder mag zijn, kom dan een kijkje nemen in de showroom van BUITENGOED. Buitenleven wordt steeds populairder. De grens tussen binnen en buiten is steeds meer aan het vervagen, een trend waar BUITENGOED met haar collectie graag op inspeelt. In onze showroom vindt u inspirerende ideeën om tuin en terras aan te kleden. Het assortiment bestaat uit exclusieve tuinmeubelen van topmerken als Gloster, Royal Botania, Solpuri, Cane-line, Borek en Max & Luuk. Verder hebben wij een uitgebreid assortiment aan aanvullende tuinaccessoires zoals sfeervolle verlichting, stijlvolle heaters, zachte plaids en kussens en warme buitenkleden. 

Royal Botania ligbedden

Beachcomber: de meest energiezuinige jacuzzi

365 dagen vakantie met een Beachcomber Hot Tub

Heeft u er wel eens over nagedacht om te investeren in een jacuzzi? Kom dan eens naar BUITENGOED in Losser en laat u informeren over Beachcomber HotTubs.

Waarom een Beachcomber Hot Tub?

Drie kenmerken maken de Beachcomber Hot Tub zo bijzonder:

  • optimaal zitcomfort
  • krachtige watermassage
  • laag energieverbruik.

De ergonomisch gevormde zitplaatsen garanderen een perfecte zit. De zitplaatsen zijn diep zodat u altijd met de schouders onder water zit en optimaal geniet van een krachtige watermassage, die de doorbloeding in uw organen en spieren verbetert en gewrichts- en spierpijn vermindert. De massagejets verschillen per zitplaats, wisselt u van plek dan ervaart u een andere massage.

Een Beachcomber Hot Tub is voorzien van technologisch hoogwaardig isolatiemateriaal dat uw jacuzzi tot één van de meest energiezuinige ter wereld maakt. Door over uw jacuzzi een PowerGuard cover te leggen, behoudt het water haar warmte en is uw bad het gehele jaar direct klaar voor gebruik.

Beachcomber Hot Tub

Unieke verbruiksgarantie voor de Beachcomber Hot Tubs

Kiest u voor de Beachcomber Hot Tub in een Hybrid-uitvoering dan krijgt u er van ons een unieke verbruiksgarantie bij. Met deze garantie betaalt u 5 jaar lang niet meer stroomkosten dan € 500,- per jaar voor uw bad, verbruikt uw Beachcomber Hot Tub meer, dan wordt dit door ons vergoed! Vergist u zich niet, bij sommige merken betaalt u tot   € 3.000,- energiekosten per jaar en dan wordt goedkoop toch nog duurkoop.

Kom voor meer informatie en een goed advies over Beachcomber Hot Tubs naar:
BUITENGOED
De Pol 6
7581 CZ Losser
tel. 053 – 538 27 89
Openingstijden: ma. t/m vr.: 9.00 – 17.00 u/za.: 10.00 tot 16.00 uur.
Hier staan ook enkele modellen opgesteld.
Meer informatie over Beachcomber Hot Tubs vindt u op: www.beachcomberhottub.nl