Schaduwdoek en zonnezeil

Bescherming tegen hinderlijke zon? Kijk bij BUITENGOED voor budget schaduwdoek, Nesling schaduwdoek en Umbrosa schaduwdoek. Bestel eenvoudig online

Met schaduwdoek altijd bescherming tegen zon.

Een schaduwdoek of zonnezeil is een relatief voordelige en eenvoudige oplossing voor het maken van een beschermend plekje tegen hinderlijke zonnestralen op uw terras, boven een speelplek van de kinderen of zwembad.

BUITENGOED levert 3 verschillende kwaliteiten schaduwdoek:

  • Budget schaduwdoek: heeft u een beperkt budget of wilt u de mogelijkheden van schaduwdoek eens uitproberen, dan is dit de beste optie. Bij het budget schaduwdoek heeft u keuze uit 2 verschillende uitvoeringen: waterdoorlatend en waterdicht budget schaduwdoek. Het waterdoorlatende schaduwdoek is van UV-bestendig PE-geweven materiaal. De kleine gaatjes in het doek verlagen de temperatuur onder het schaduwdoek en maken het minder windgevoelig dan een waterdicht doek. Bovendien voorkomt u met een waterdoorlatend schaduwdoek dat er bij regen waterzakken gevormd worden die het doek doen doorzakken. 
  • Nesling schaduwdoek: Het Nesling schaduwdoek is van aanzienlijk zwaardere kwaliteit dan het budget schaduwdoek. Nesling schaduwdoek is bovendien voorzien van extra zware ophangpunten uit roestvast staal.

 Nesling biedt meerdere oplossingen voor het creëeren van schaduwplekken. Naast standaardafmetingen is ook maatwerk mogelijk.

  • Nesling Coolfit schaduwdoek: filtert voor 90 tot 95% schadelijke UV-straling. Het doek is gemaakt van een zware polyeserkwaliteit, heeft een goede vuilafstotende werking en verkleurt niet.
  • Nesling Dreamsail schaduwdoek: beschermt ook tegen regen (kleine regenbui). Het schaduwdoek moet aflopend worden opgehangen zodat het water eraf kan lopen.
  • Nesling Harmonica schaduwdoek: een flexibel systeem voor het maken van een schaduwplek op maat. Door afwisselend het doek met de bijgeleverde katrol te openen of te sluiten bent u de zon altijd te slim af. 
  • Nesling Coolfit rolgordijnen: beschermen tegen de hinderlijke schittering van de laaghangende zon en zorgen bovendien voor extra beschutting en privacy.

Op www.buitengoed.nl kunt u online schaduwdoek bestellen.

Nesling schaduwdoek

  • Umbrosa schaduwdoekkwalitatief de beste oplossing en technisch gezien het meest ingenieuze ophangsysteem. Door gebruik van praktische schuifpalen, is het schaduwdoek- al naar gelang de stand van de zon - eenvoudig omhoog en omlaag te schuiven. Meer informatie over Umbrosa schaduwdoek vindt u op de website van Kuhlkamp Buitendesign en Wellness.